🌹~16. Fejezet~🌹

814 19 4
                                    

Emily szemszöge:

Nem igaz hogy miket csinál ez a Dalton mostanába, nem elég hogy tegnap hulla részegre itta magát, meg is csókolt úgy hogy azt sem tudta hogy ki is vagyok, ráadásul most az előbb pár percre megfogot és felrakva a vállára kicipelt az óra kelős közepén.
Most mondjátok meg ez normális dolog vagy létezik ilyen agyhalot srác mint ő...
Hát ez kész komolyan, nem tudom mi ütőt belé de elegem van belőle meg abból is hogy úgy rángat maga után ahogy az neki tetszik, de könyörgők nem vagyok egy rongybaba hogy rángasanak.

Most is itt ülők Dalton ki be baszot kocsijában és azt sem tudom hogy hova akar vinni de elegem van ebből a nagy csendből mert kurvára magyarázatot követelek hogy mi a fasznak kellet kicipelni az óra kelős közepén.
Igaz nem is bánom mert azzal a banyával van órám és utálom de ezt nem kell tudnia Daltonnak ez maradjon az én kis titkom.
Ránnéztem de ő rám sem nézet hanem az utat nézte tovább de láttam hogy feszült mert úgy rászóritott arra a kormányra hogy még az ujjai is elfehéretek, nem igaz hogy nem akar megszólalni enegem ez már kibaszotan felbasz.

Inkább kifele fordultam az ablakon, mert ha tovább nézem a pofáját nem birnám ki hogy be ne verjek neki egyet de megérdemelné főleg a tegnapi csók után.
Igen tegnap ez a hülye gyerek megcsókolt amit szerintem ti is tudtok de be kell valjam nem volt az a csók olyan rossz, "álj mirről beszélsz Em álits magadon most már ő Dalton akit utálsz és ez maradjon is így nem kell még egy hülye gyerek az életedbe, és nem kell még egyszer azt a hibát elkövest mint akkor régen, térj észhez és szed össze magad de nagyon gyorsan".
Ez a belső hang mindig tudja mikor kell megszólalnia de igaza van nem szabad ilyenekről ábrándoznom, Dalton egy beképzelt hólyag és az is marad örök életére és az a csók az csak azérr volt mert hulla részegre itta magát, azt sem tudta hogy mit is tesz de nem is baj, jobb így ha nem emlékszik rá így könnyebb lesz elfelejteni.

Hirtelen azt vettem észre hogy megált az autó és Dalton leálitja a motort és kiszál az autóból és engem ott hagyva, mi a szar van ezzel a barommal ő nem szokot ígs viselkedni, nagyon fura és zavaró is egybe de nem birom ki hogy ne tudjam meg.
Kicsatoltam az övem és kinyitottam az ajtót és mentem utána, ő már a part szélén ült és a lábát a vízbe logata és csak nézte a táját ami nagyon is szép volt engem meg fogot az a látvány de nem ez a fontos most.
Leültem mellé és néztem rá hogy hát ha kapok valami értelmes magyarázatot ezekre amit csinált az előbb de ő csak ült tovább úgy mint a kukák, na ebből elég volt.

-Mi a franc ütőtt beléd te barom hogy csak úgy megfoksz és a válladra raksz és elviszel az óra kelős közepéről? Normális vagy Logan... -nem tudtam befejezni mert a szavamba vágot.
-Hogy mi ütöt belém? Te még komolyan megkérded Em? -nézet rám azzal a nagy szemeivel, ezt nem értem komolyan még ő van felháborodva amikor engem rabolt el.
-Igen kérdezem mert kurvára nem tudom hogy mi ütöt beléd de ha elmondanád akkor tudnám te barom! -már szinte a képébe órdibáltam nem tehetek róla nagyon fel idegesitet főleg azzal hogy nem mond semmit.
-Csókolóztunk? -megált a légeztem is, emlékszik rá vagy most mi van.. Komolyan nem értem ezt a gyereket honnan tudja amikor hulla részeg volt ilyenkor nem kénne emlékeznie vagy még is.
-Kérdeztem valamit Em. CSÓKOLOZTUNK? -most már ide fordult felém és idegeséget láttam a szemébe de nem is értem miért azt hittem hogy ő ezt akarja elérni hogy végre meg legyen az a szar csók azt enyi de amint láttom nem erről van szó, talán kezd megjavulni.
" Na ne nevetés Em, pont Logan Dalton valaha is javulni fog, na ez egy kurva nagy vicc volt. "

Dalton ellökte magát a korlától és megfogta a vállam és így nézet bele a szemembe de én még képtelen voltam válaszolni.
-Kérdeztem valamit Em, és kurvára válaszolni foksz mert adig innen nem mész sehova. -mondta és még jobban rá szoritot a kezemre ami már kezdet fájni de nem is kicsit.
-Semmi közöd hozzá Dalton de jobb lenne ha elengednél mert ez már fáj! -mondtam neki és elkezdtem mocorogni hogy engedjen már el de ő nem tette meg hanem még mérgesebb lett.
-MI AZ HOGY SEMMI KÖZÖM HOZZÁ EM! Velem csókoloztál úgyhogy kibaszottul rám is tartozik, úgyhogy most kibököd hogy tegnap mi is volt vagy egész nap itt fogunk dekolni. Válasz... -mondta nekem és csak nézet tovább bele a szemembe de én is csak tovább néztem a barnáit de el kell mondjam neki az igazat ha nem akarok vele itt dekolni egész nap.
-Igen... -csak ennyit mondtam de ő ennyivel nem elégedet meg.
-Mi igen? -kérdezte, ez tényleg ennyire hülye vagy csak én hiszem annak.
-Igen csókolóztunk de nem jelentet semmit nekem sem meg neked sem úgyhogy most engedj el és mennyen mindenki a dolgára ahogy eddig is tettük. -mondtam neki és közben még mindig a szemébe néztem de olyat láttam benne amit nem hittem el. Ilyen nincs ez nem hiszem el, Dalton megbánta azt a csókot én ezt láttam a szemébe de lehet hogy én láttam rosszul.
Dalton elengete a kezem és elindult a kocsija felé egy szó nélkül, szólni akartam de amire megszólaltam volna ő már el is hajtót onnan.

~Nem igaz Dalton hogy lehetsz ilyen barom hogy itt hagysz a saját gondolataimmal, ami most olyan zavaros hogy nem is tudom mit kezdjek velük! ~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now