🌹~5. Fejezet~🌹

1.1K 22 0
                                    

Emily szemszöge:

Hàt ezt nem hiszem el komolyam, hogy mondhat ilyet a legjobb baràtnőm hogy *ne hisztizek meg hogy nem lesz olyan rossz Logannel lakni egy hàzba, hàt kösz bazd meg nem te laksz egy hàzba ezel az elkényeztetett holyagal*.
Na az meg a màsik dolog hogy fél pucéran màszkàl a hàzba, baszki nem egy szexi bemutaton vagyunk hogy igy màszkàljon az ember, még jo hogy nem leveszi az egész ruhàit azt úgy màszkàl.

Nagyon ideges vagyok mit képzel magàról ez a Dalton gyerek,mert most hogy az anya meg az apàm együtt vanak most komolynan azt képzeli hogy mi olyan jobba leszünk mert hogy most itt lakik, hàt nagy tévedésbe vagy te barom, mert engem nem tutsz meggyözni azal az àrtatlan fejedel amit csak úgy hivnak àltsza.

Ki kell most innen juttnom minnél előbb ha nem akarok megfuladni ebbe a kibaszot szobàba mert màr ugy érzem hogy itt is Logan téma megy és mint ha az ő illata lenne amit ki nem àlhatok.
Megfogtam a telom és màr mentem is ki fele a szobàvól de nem vettem észre hogy ki is àll ott az ajtóm előtt igy neki mentem, *jaj istenem ad hogy ne az a barom legyen*.
Felnéztem és hàt nem ő volt basza meg az ég hogy nekem sosem segit..
Elhúzotam tőle egy kicsit hogy làssam is az arcàt és ne a hasàval szemezek,fel néztem rà és làttam hogy nagyon ki van csipve biztos készük valahova de azt kit izgat hogy hova mert engem kurvàra nem izgat. *Jól van Em hazudj még egy kicsit hàt ha elhiszik neked*

-Hova hova dràga Em? -kérdezte tőlem de megforgatam a szemem és félre lőktem és mentem is le fele de még vissza szoltam neki.
-Szerintem semmi közöd hozzà Dalton, törödj a sajàt dolgodal ahogy én is teszem... -mondtam neki és mentem is a bejàrat felé, kinyitotam és becsaptam magam utàn, nekem ne pofàzon ez a holyag mert semmit köze hozzà.

Elindultam Lisaék fele mert irtam neki hogy mi lenne ha elmennénk vala hova csak mi ketten és bele is egyezet, miért is ne a suli csak jövöhéten kezdödik és még csak szombat van ugyhogy még ezt a két napot a nyàrból ki kell élvezni.
Sétàlàs közben elkeztem gondolkozni hogy hova is mennyünk de tutti hogy Lisa ezt is tudja màr mert ő szokot kitalàlni hogy hova is mennyünk és biztos vagyok benne hogy mi is lesz vàlasza de hamarosan kiderül.

Becsöngetem és vàrtam egy kicsit, tudni kell Lisaról hogy ő olyan hogy tiz perc nem elég hogy elkészüljön neki kell talàn fél óra vagy ànnàl több de nem baj így szeretem őt ahogy van.
Hamarosan halodtam a lépteit és màr nyilt is az ajtó és a nyakamba is ugrot, majd megfuladtam de nem baj ő ilyen és igy kell elfogadni amit én meg is tettem még elsőbe igen azota legjobb baràtnők vagyunk és maradunk is.
-Lisa nem kapok levegőt. -mondtam neki.
-Jaj bocsi, csak annyira jó hogy itt vagy, na hova akarsz menni? -kérdezte tőlem de én megraàntotam a vàlam és csak nézten rà hogy ő mondjon valamit.
-Nem tudom csak nem akartam otthon maradni mert minden hol az a holyag van a középpontba meg még a csapból is ő folyik. Szóval elegem lett. -mondtam neki és ő végig halgta de làttam hogy van egy ötlete.
-Van egy ötletem Em. Mi lenne ha elmennénk egy buliba, James úgy is hivot és mondtam neki hogy megyek úgyhogy oda megyünk ha neked is jó. -elkeztem gondolkodni hogy mi baj lehet belőle ha elmegyünk arra a bulira, így megszolaltam.
-Benne vagyok! -mondtam neki de hirtelen döntés volt de nem baj egyszer élünk meg amúgy is ki kell szelöztesem most a fejem mert ha nem teszem akkor fel fogok robanni úgy érzem.

Elindultunk Jameshez igen ő tartja ezt a bulit meg amugy is Lisa meg ő együtt vannak màr egy éve és minden okay van velük, igaz szoktak veszekedni de melyik kapcsolatba nincs ilyen.
Oda is értünk elég hamar de nem baj màr mentünk is be, körübe néztünk és minden hol részeg fiatalok voltak meg màr olyanok is akik màr màst akartak csinàlni de inkàbb nem megyek be a részletekbe jobban jàrunk szerintem.
Na beljebb mentünk és meg is talàltuk Jamest, Lisa oda futot hozzà és egy csokal köszöntöték egymàs, *na màr megint kezdik juhu*, oda menten én is és hàla égnek elszakatak igy tudtam köszöni neki.
-Szia Em, hàt téged is lehet làtni ebbe a buliba? -kérdezte James, ő tudja hogy nem nagyon szeretek ilyen helyekre jàrni de most az egyszer kellet nagyon hogy ide jöjjek.
-Hàt làttod itt vagyok és maradok is. -mondtan neki túl maga biztosan amin egy kicsit meglepődöt de nem csak ő hanem én is magamon.
-Na akkor gyertek csajok ideje inni valamit. -csapta össze a kezeit és mentünk is de hirtelen James megàlt és a felvette a telójàt, nem tudom ki volt az de nem ia izgatot. Hamar letete és ment az ajtóhoz, Lisàval egymàsra néztünk de meghuzta csak a vàllàt hogy nem tudja hogy mi van.
Hamar megtudtuk mert kinyilt az ajtó és egy olyan személy àlt ott aki miatt eljöttem otthonról...

~Hàt ezt nem hiszem el komolyan te még ide is követsz Dalton!~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now