-0-

38 6 0
                                    

Mijn ogen gaan langzaam open als de eerste zonnestralen door mijn raam naar binnen schijnen. Ik wrijf in mijn ogen en draai me nog een keer om. 

Als na een paar minuten mijn wekker afgaat schrik ik op uit mijn gedachten en ga ik recht op in bed zetten, zet mijn wekker uit en pak mijn telefoon. Eén gemiste oproep en zes berichten. Kan hij me dan nooit met rust laten? Ik dacht dat ik toch wel duidelijk genoeg was geweest.

Na nog 5 minuten door mijn telefoon te scrollen besluit ik maar uit bed te gaan. Ik pak de kleren die ik de avond van tevoren had klaar gelegd en loop naar de badkamer. Het warme water van de douche voelt heerlijk op mijn lichaam en het kost me moeite er onderuit te komen.

Na 10 minuten moest ik toch wel echt uit. Ik wikkel mijn haren in een handdoek en ik droog de rest van mijn lichaam. Ik kleed me snel aan, doe wat make-up op, pak mijn tas en loop naar de keuken om te ontbijten.

Er gaan nog steeds vragen door mijn hoofd over waarom hij mij nog zou bellen. En al die berichten? Ik begrijp er niks meer van.

Als ik straks op het werk ben hoop ik met heel mijn hart dat hij er niet is. Of in ieder geval geen drama gaat maken.

Als mijn ontbijt op is ruim ik alles op in verlaat ik mijn appartement, pak mijn auto en rijdt naar het werk. Eenmaal aangekomen op het werk zie ik zijn auto staan. Met een diepe zucht stap ik mijn auto uit en loop ik naar binnen.

The officeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu