-6-

13 6 0
                                    

Als het zaterdag is en de werkweek klaar is besluit ik uit te slapen en het lekker rustig aan te doen. Als ik wakker word en op mijn wekker kijk zie ik dat het half tien is. De perfecte tijd om een lekker ontbijtje te gaan maken. Ik trek de koelkast open en kijk wat ik nog in huis heb. Mijn ogen vallen op een paar eitjes en een avocado. Ik weet het, dit is het meest mainstream ontbijt wat je kan maken maar het blijft lekker. Ik kook twee eitjes, snij de avocado in reepjes en stop wat brood in de broodrooster. Dit allemaal perfect getimed zodat alles in een keer klaar is. Ik maak een bordje klaar en ga aan de keukentafel zitten. Mijn telefoon trilt en mijn blik gaat daar meteen naartoe.

*Dina*

Hey meid al zin in vanavond?

*Josephine*

Ja ik kan niet wachten! En jij?

*Dina*

Ja ik ook niet! Ben echt zo blij met de jurk die we hadden uitgekozen! Ricky zal zijn handen niet van me af kunnen houden hahah

*Josephine*

Nee dat denk ik ook niet hahah. Die jurk staat je echt prachtig!

*Dina*

Ja en Harry zal zijn handen niet van jou af kunnen houden ;)

Een ongemakkelijk gevoel neemt plaats. Ik weet dat Dina een deel van mijn verleden niet kent, dus ik kan het haar niet kwalijk nemen.

*Josephine*

Nou zeg! Hahah Harry is gewoon een goede collega/vriend van mij, meer niet

*Dina*

Jaja, dat zeg je nu wel maar wacht maar :P

*Josephine*

Hahah ja dat zeg ik zeker :P Maar ik ga me even omkleden want ik ga nog even een rondje hardlopen. Ik zie je vanavond wel! Xxx

*Dina*

Is goed fit girl :P Tot vanavond!

Ik leg mijn telefoon neer en eet de rest van mijn ontbijt op voordat ik me omkleed en ga hardlopen.

De zon schijnt en het maakt het buiten een beetje beter. De wind is behoorlijk fris en ik denk dat ik binnenkort al wel een thermoshirt aan kan doen. Ik loop richting het park van Holland park en geniet van de omgeving. Na zo'n tien minuten lopen loop ik een mede hardlopen voorbij. Hij heeft donkere krullen en is lang. Hij komt me bekend voor en ik draai me nog een keer om. Het is Harry!

'Hey! Ook lekker sportief aan het doen?' lach ik als ik naast Harry kom lopen.

'Hey Josy! Ik had je niet eens gezien,' lach hij en hij stopt met rennen en haalt zijn oortjes uit zijn oren.

'Ow dat geeft niet,' lach ik terug. 'Loop jij hier altijd?'

'Nee, meestal loop ik een ander stukje maar ik wilde even wat anders proberen.' Dat verklaart waarom ik hem hier nog nooit ben tegengekomen.

'Ah oké, ik dacht al. Ik had je hier nog nooit zien lopen.'

'Ja ik woon hier ook nog niet zo lang. Ik denk nu een half jaartje. Woonde eerst wat verder de stad in,' vertelt hij als we weer een stukje verder lopen.

'Wat is de rede dat je hier bent gaan wonen dan?'

'Ik wilde uit de drukte. Er is altijd wat te doen in de stad of mensen die heel erg aanwezig waren en ik wilde wat meer rust. Dus toen ben ik hier gaan wonen en ik vind het heerlijk,' lacht hij.

The officeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu