#1

8K 237 177
                                    

"Δεν νομίζω να είμαι η δούλα σου!"του λέω γεμάτη νεύρα

"Καλύτερα να μην είχες γεννηθεί!" Μου λέει θυμωμένος και να έχει γίνει κατά κόκκινος

"ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ", του φώναξα και συγχρόνως ανεβενα τα σκαλοπάτια για να πάω στο δωμάτιο μου.

Μπήκα στο δωμάτιο μου έκλεισα κατευθειας την πόρτα του δωματίου μου με όλη την δύναμη μου απτά νεύρα και έπεσα πάνω στο κρεβάτι με τα δάκρυα στα μάτια μου ακουγωντας τον πατέρα μου ,που με τα χείλια ζόρια τον λέω έτσι με την γυναίκα του να φωνάζουν,τσακώνονται παλι. Το έχω συνηθίσει..και ναι όπως είπα με την γυναίκα του, η μάνα μου αν μπορεί να λέγετε έτσι με άφησε δηλαδή μας άφησε όταν ειμουν 7-8χρονων για να πάει να ζήσει με κάποιον βλάκα που να την ικανοποιεί με τα λευτα του, και μετά από 1χρονο περίπου ο πατέρας μου παντρεύεται αυτή την γυναίκα,την Άννα που δεν με συμπαθεί ούτε εγώ αυτή. Και κυριολεκτικά απτά 12 μου με έχουν σαν δούλα τους και οι 2. 
Για αυτό ο βλάκας ο πατέρας μου δεν με παράτησε πουθενά για να του είμαι δούλα για να μην σπάσει η πολυ αγαπημένη του Άννα κάνα νύχι που όλη μέρα με κουμαντάρει τι να κανω.
Τουλάχιστον να με πλήρωναν! Άντε τώρα!

Σκατα γονείς, σκατα ζωή.

Το μόνο άτομο που είναι δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές μου και την έχω σαν αδερφή μου είναι η Νεφέλη, η όπως την φωνάζει ο μίσος πληθυσμός έλη.

Η καλύτερη κολλητή που θα μπορούσα να έχω και είναι το μοναδικό άτομο που αγαπάω τόσο πολύ και τις έχω αδυναμία και το ξέρει.

Ξέρει πως η ζωή μου είναι δύσκολη και δεν ζω σαν τα άλλα παιδάκια που είναι με τους γονείς τους μαζί να είναι ευτυχισμένοι  μαζί και τέτοια αλλά είμαι από εκείνο το παιδί που καλύτερα να μην είχε γεννηθεί, είμαι εκείνο το άχρηστο πλάσμα της κοινωνίας, εκείνο το παιδί που δεν ανήκει πουθενά αλλά και πάλη η Έλλη είναι δίπλα μου, όλα αυτά τα χρόνια δεν με έχει αφήσει ποτέ μόνη, πάντα όταν έχω νευριάσει με αυτόν τον μαλακά τον πατέρα μου αυτή με κάνει να γελάω και να ξεχνιέμαι για την σκατα ζωή που έχω.

Σκουπιζω με το μανίκι της μπλουζας μου τα δάκρυα μου που είχαν φτάσει μέχρι τα μάγουλα μου , ξαπλώνω καλύτερα στο κρεβάτι και προσπαθώ να κοιμηθώ.

Αποστολη'ς P.O.V

"Δεν είμαι η δούλα σου" μου λέει το σκατό ,πως τολμαει και μου αντιμιλαει?

"Καλύτερα να μην είχες γεννηθεί" της φωνάζω γεμάτος νεύρα και νιώθω ότι οι φλέβες μου σε λίγο θα βγουν!

𝗕𝗮𝗱 𝗟𝗶𝗳𝗲™Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα