#2

3.1K 180 45
                                    

Έχω κάνει τις συνηθισμένες δουλειές στο σπίτι και πάω στο καναπέ ξαπλώνοντας σαν χταπόδι.

Σκατα ζωή.

Ουφ, έχει και μια ζεστή..θα προτιμούσα το σχολείο παρά να κάνω αυτό όλη μέρα στο σπίτι να πλύνω πιάτα να σκουπιζω και τέτοια. Μόνο για αυτό με έχουν, μόνο για αυτό. Αλλά ναι είναι καλοκαίρι και έχουμε διακοπές.

Αυτές τις μέρες δεν μπορω να δω την Νεφέλη έχει πάει διακοπές με τους γονείς της στην Μύκονο.. τι ωραία που θα περνάει τώρα εκεί στην θάλασσα να τρώει το παγωτό της..ενώ εγώ..άστα να πάνε. Εχ τι να κάνουμε τουλάχιστον αυτή περνάει ωραία.
Ελπίζω να γυρίσει σύντομα μου έχει λείψει.

5 ώρες σπίτι μόνη, μόνο τότε μπορώ να έχω την υσηχια μου σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Η άλλη η ξινομουρη η στριγκλα η Άννα πάει κάθε μέρα έξω με τις φίλες της για ψώνια και αγοράζει ότι ποιο άκυρο υπάρχει στο πλανήτη επειδή βγήκε σε μόδα και να ζηλεύει η ξαδέρφη της. Τι καλή ξαδέρφη που είναι καλέ. Ενώ ο μαλακας πατέρας μου δουλεύει σε ένα συνεργείο που φτιάχνουν αμάξια και είναι το ποιο "διάσημο" συνεργείο της περιοχής μας και όλοι πάνε εκεί και για αυτό βγάζει αρκετά λευτα ο μαλακας. Τουλάχιστον σε αυτό είναι ικανός να κανει.

Η στριγκλα η Άννα όταν βγενει 8 η ώρα γυρνάει στις μια το μεσημέρι ενώ ο μαλακας πατέρας μου βγενει στις 7 και γυρνάει στις 3 αλλά καμιά φορά έρχεται και στις 10 μεθυσμένος.

Αυτή είναι η ζωή μου.
Νιώθω ένα τίποτα, βασικά είμαι δούλα τους τίποτα παραπάνω. Όχι κόρη αλλά δούλα.

Καμιά φορά σκευτομαι να το σκάσω απτό σπίτι αλλά..που να πάω? Που?

Ακούω κάποιος να χτυπάει την πόρτα και σικωνομαι απτό καναπέ για να της ανοίξω, η Άννα είναι.
Της ανοίγω την πόρτα και στο ένα χέρι κρατάει 3 τσάντες από το "pink woman" ενώ στο άλλο χέρι 2 τσάντες που έγραφε "Zara". Μου τις δίνει και μπενει μέσα βγάζοντας τα γυαλιά της απτά μάτια μάτια της.

"Αυτά Βάλτα στο ντουλάπι μου εγώ θα πάω να κάνω ένα μπάνιο μέχρι τότε θέλω να μου παραγγείλεις 2 σουβλάκια με πατάτες και μια κόκα κόλα πάρε αυτά τα λευτα και δωστα στον ντιλιβερα." Είπε και έφυγε

Πήγα στο δωμάτιο της έβαλα τα ρούχα της κυρίας Άννας στην θέση τους και έφυγα.
Αυτή γιατί είπαμε είναι εδώ? Α ναι για να τρώει τα λευτα του μαλακά του πατέρα μου και αυτός γιατί είναι μαζί της? Α ναι την έχει για τις ανάγκες του, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

𝗕𝗮𝗱 𝗟𝗶𝗳𝗲™Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα