#55

1.2K 95 37
                                    

Αριστοτέλης ποβ

Είμαι στο γραφείο μου και σκευτομαι κανένα σχέδιο για τον Κάρλος το πώς να τον σκωτωσω, εχθές έδειξα στα παιδιά τα όπλα και τους τα είπα όλα. Ευτυχώς που συμφώνησαν να ξανά δουλέψουμε μαζί.

Εκεί που βλέπω διάφορα πράγματα στον υπολογιστή μου για το Κάρλος το κινητό μου χτυπάει. Βλέπω ότι με παίρνει ο Λευτέρης.

-εγω: έλα Λευτέρη

-αυτος: αριστοτελη έγινε κάτι..

-εγω: λέγε ρε Λευτέρη είναι κάτι σημαντικό?

-αυτος: ο..Οο Κάρλος μας έκλεψε τα φορτία εχθές το βράδυ κατά τις 12 η ώρα όταν οι δικοί μας το πηγεναν σε άλλη περιοχή με τα φορτηγά τους..τους..σκωτωσε και πείραν τα όπλα μας

-εγω: τι λες ρε? Σοβαραα?

-αυτος: ναι και γω πριν 5 λεπτά το έμαθα όταν με πείραν οι άλλοι τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα όπλα δεν έχουν φτάσει σε αυτούς..

-εγω: γαμωωτοοο

-αυτος: τι θα κάνουμε?

-εγω: είσαι σίγουρος ότι μας έκλεψε αυτός?

-αυτος: ναι ρε να φανταστείς κόλλησε ένα χαρτάκι πάνω στο πρωσωπο ενός δικό μας άτομο που έγραφε "με αγάπη Κάρλος"

-εγω: α τον ηληθιο, θα σε πάρω αργότερα

Του το έκλεισα στα γρήγορα και έριξα το κινητό μου με δύναμη πάνω στο γραφείο μου, γαμω θα το πληρώσει ο κωλομεξικανος θα δει τι θα πάθει ο ηλίθιος.

Βασικά θα τον καλεσω σπίτι μου και θα δω τι θα τον κάνω, ας συζητήσω πρώτα μαζί του..και μετά θα δείξει.

[....]

Δημήτρης ποβ

Εχθές όλο το βράδυ σκευτομουν την Αφροδίτη, ήταν τόσο γλυκούλα όταν είχε κοκκινησει. Δεν περίμενα ότι θα την ξανά φιλήσω. Νομίζω σιγά σιγά αποκταω συναισθήματα για αυτήν..πφφ.

Άραγε πως θα νιώθει αυτή τώρα?
..ναι δεν την ξέρω και πάρα πολύ καλά αλλά κάτι με τραβάει πάνω της, μακάρι που έχει αυτά τα προβληματα με τον πατέρα της..δηλαδή με τον Βίκτωρ εγώ δεν θα την παρατήσω θα προσπαθήσω να την κερδίσω γιατί όπως είπα πριν κάτι με τραβάει πάνω τής.

Επίσης πέρα απτον πατέρα της που είναι έτσι ξινός και ξεροκέφαλος..αυτή δεν είναι έτσι, έχει περάσει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή της, τόσες στιγμές..είτε άσχημες είτε χαρούμενες, δεν θέλω να την αφήσω θέλω να είναι χαρούμενη. Μπορεί να μην είμαι απτά συνηθησμενα πλούσια και καλοκαρδα παιδιά..αλλά έχω και γω συναισθήματα, άνθρωπος είμαι και γω.

𝗕𝗮𝗱 𝗟𝗶𝗳𝗲™Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα