eleven.

308 33 6
                                    

Vanesa's pov

Μόλις είδα τα αγόρια να μπαίνουν στο σπίτι χαμογελαστοί, ένιωθα πως κάτι καλό θα ακούσω. Πράγματι όταν τους ρωτήσαμε μας είπαν πως την υπόθεση ανέλαβε μια ομάδα της αστυνομίας, με αρχηγό τον πατέρα του Yoongi.

Ο μόνος που από τη στιγμή που ήρθαν δεν χαμογελούσε ήταν ο Taehyung. Φαινόταν σκεπτικός, σαν να τον απασχολούσε κάτι. Όσο τα αγόρια μου έλεγαν τα νέα τον έβλεπα που έκανε νοήματα στον Jimin. Μετά από λίγο ο Jimin πρότεινε να μου δείξει τη συλλογή από τα βιντεοπαιχνίδια που είχε.

Εγώ από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν ήθελε να μου δείξει πραγματικά τη συλλογή του. Για κάποιο άλλο λόγο το έκαναν, κάτι μου έκρυβαν. Αλλά θα το μάθαινα είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. Βέβαια δεν μπορώ να πω ο Jimin έκανε ότι μπορούσε ο καημενουλης. "Να κοίτα! Αυτό το έχεις παίξει; Αυτο; Αυτό εδώ;"

Είχε βγάλει μα το θεό όλη του τη συλλογή. "Jimin φτάνει καλέ μου. Φτάνει. Πάμε κάτω στα παιδιά. Θα έχουν σίγουρα πει στον Jungkook αυτό που δεν πρέπει να μάθω και εσύ θα σταματήσεις επιτέλους να παιδεύεσαι να με απασχολείς."

Τον άκουσα που ψιθύρισε γαμώτο και ύστερα έσκυψε το κεφάλι του,"Και τους είπα μην βάλετε εμένα να την απασχολήσω. Δεν με ακούν ας τα λουστουν τώρα." Αμέσως σήκωσε το βλέμμα του κόκκινος στη συνειδητοποίηση ότι τα έκανε θάλασσα. "Τίποτα σημαντικό."

Άρχισα να τον κοιτάω επίμονα ώσπου λύγισε,"Εντάξει νίκησες κάτι σου κρύβουμε. Αλλά δεν θα στο πω εγώ."

Όταν παίρνει αυτό το σοβαρό ύφος συγχιζομαι αφάνταστα. Μα τι είναι πια αυτό το τόσο κρυφό. Τα μυστικά του κράτους! "Καλα.. Καλά Jiminie θα μάθω εγώ αυτό το τόσο σημαντικό, αμέσως τώρα μάλιστα."

Τον άκουσα που φώναξε περίμενε όμως συνέχισα το δρόμο μου.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο, άκουσα αμέσως ψιθύρους. Όσο πλησιαζαμε προς τα κάτω οι ψίθυροι γίνονταν όλο και πιο έντονοι. Τα αγόρια δεν συζητούσαν απλά, σχεδόν φώναζαν όχι όπως σε έναν καυγά. Οι φωνές τους έκρυβαν ανησυχία και φόβο. Ειδικά του Jungkook.

Μόλις κατέβηκα τα σκαλιά και έφτασα στο σαλόνι άκουσα τον Jungkook, "Είστε η οικογένεια μου. Οι μόνοι που μου έχουν σταθεί. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να μην μάθει τίποτα η Βανέσα, πρέπει να μείνει μακριά από αυτό το μυστικό. Όπως κάνατε τώρα έτσι θα πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που βρίσκεται εδώ. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει έτσι και μάθει ότι-"

the truth untold | jjkWhere stories live. Discover now