fifteen.

302 29 6
                                    

Vanessa's pov

Οι μέρες κύλησαν γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω είχε φτάσει η μέρα για τον εορτασμό της επιτυχίας πάνω στην υπόθεση μου. Ευτυχώς που επέμενα για αυτό το πάρτι και θα μου δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να  θέσω σε εφαρμογή το σχέδιο "Taehyung-Jihyo".

Μετά από τεράστιο αγώνα μιας ολόκληρης εβδομάδας, κατάφερα να πείσω τη ξεροκέφαλη. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τα πιο μεγάλα μέσα για να το πετύχω. "Solar έλα σε παρακαλώ να μου κουμπώσεις το φόρεμα.". Ήταν η Hwasa που πάλευε να φτάσει το φερμουάρ.  "Δεν μπορώ τώρα φτιάχνω τα μαλλιά μου." είπε καθώς περνούσε για ακόμη μια φορά την ισιωτική πάνω από τα μαλλιά της.

"Έλα εδώ χρυσή μου. Θα στο κάνω εγώ.", προσφέρθηκε η Jihyo, η οποία είχε ετοιμαστεί εδώ και ώρα. Βρισκόμαστε μαζεμένες στο πλέον βομβαρδισμένο δωμάτιο μου. Εσώρουχα να καλύπτουν το δωμάτιο από τη μια, τα καλλυντικά της κάθε μιας σκορπισμένα σε διάφορα σημεία και ο χώρος να κατακλύζεται από τις φωνές μας.

Ετοιμαζόμασταν να πάμε στα αγόρια και έπρεπε να είμαστε κούκλες. Ακόμα και η πιο δύσκολη της παρέας, που δεν είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα στην αρχή, είχε φροντίσει να γίνει πιο εντυπωσιακή από ότι ήδη είναι. Περιττό να πω πως όλες αυτές οι ετοιμασίες ήταν για τον Taehyung. 

Όσο καθόμουν αμέριμνη και βαφόμουν μπροστά στον καθρέφτη, είδα με την άκρη του ματιού μου την οθόνη του κινητού μου να ανάβει, σημαίνοντας ότι έχω λάβει κάποιο ειδοποίηση. Πήρα το κινητό στα χέρια μου και πάτησα την οθόνη για να δω ότι έχω νέο μήνυμα. Ο Jungkook. Τι να θέλει τώρα.

Jungkookie
💛💛

Vanessa
Μα κλειστές είναι.

Jungkookie
Ο Taehyung μου είπε να τις άνοιξες λίγο αν μπορείς. Θέλει να δει ξέρεις ποια.

Vanessa
Πάτε καλά δεν μπορώ θα σας δουν.

Jungkookie
Έλα βρε μωρό μου. Έστω και λίγο.

Vanesa
Άντε καλά, ίσα να μπει φως. Δεν έχουμε ντυθεί κιόλας. Μην μας δείτε και νεγκλιζέ!

Jungkookie
Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ!

Vanessa
JUNGKOOK !

the truth untold | jjkWhere stories live. Discover now