thirteen.

304 32 2
                                    

Jungkook's pov

Από τη στιγμή που έγινε το σκηνικό με τη Yuri και μετά δεν μπόρεσα να ξαναμιλήσω με τη Βανέσα. Βασικά να λέμε και την αλήθεια, εγώ την είχα πάρει από πίσω αλλά αυτή όλο με έδιωχνε. Μάλλον είχε θυμώσει. Εντάξει προφανώς είχε δίκιο αλλά και εγω δεν ενέδωσα στα χάδια της άλλης.

Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει με αυτή τη κοπέλα. Πάνω που νιώθω ότι με αγαπάει ότι όλα είναι τέλεια και ότι τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει ό,τι ζω μαζί της, εκεί ακριβώς τα χάνω.. αισθάνομαι πως δεν με θέλει πως δεν της αξίζω. Πολυ κλισέ όλα αυτά που λέω, σωστά;

Ακούγονται σαν φτηνές δικαιολογίες, όμως τα εννοώ. Πρώτη φορά νιώθω έτσι για κάποιον άνθρωπο και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Προσπαθώ για το καλύτερο για την ίδια, όχι για εμένα. Κυρίως για την ίδια.

Στεναχωριεμαι όταν με αποφεύγει. Μπορεί να έχουμε περάσει ελάχιστες στιγμές μαζί, σχεδόν ασήμαντες. Για εμένα όμως ήταν η καλύτερες στιγμές της ζωής μου και δεν θέλω να τελειώσουν έτσι.

Εύχομαι απλά να υπερβάλω και όταν γυρίσουμε σπίτι να λύσουμε τη παρεξήγηση. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα, μέχρι που χτύπησε το κουδούνι και εκείνη αποφάσισε να γυρίσει με τις φίλες της.

Δεν ήξερα αν έπρεπε να θυμωσω εγώ τώρα. Μου φαίνεται αδύνατο να καταλάβω τι συμβαίνει. Μύγα την τσίμπησε; Όταν έλεγα ότι μου αρέσουν οι δύσκολες δεν εννοούσα και τόσο δύσκολες. Αυτή δεν είναι δύσκολη, είναι περίπλοκη!

Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να λέω στον εαυτό μου. Μπορεί να μου φαίνεται περίπλοκη απλά και μόνο επειδή είναι η μοναδική κοπέλα που βρίσκεται κοντά μου για τόσο διάστημα.

Δεν μοιάζει με αυτές του παρελθόντος. Ποτέ δεν είχα συναναστραφεί με κάποια σε τέτοιο έντονο και βαθύ βαθμό. Αυτή είναι η πρώτη μου κοπέλα και σοβαρή σχέση, έστω και κρυφή. Λογικό είναι να νιώθω μπερδεμένος, έτσι;

Όμως τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Πρέπει να μιλήσω σοβαρά μαζί της, για να μάθω επιτέλους τι την προβληματίζει. Πρέπει να την πιάσω απροετοίμαστη για να την εκπληξω και αν την ξαφνιασω.

Σε όλο το δρόμο για το σπίτι δεν αντάλλαξα καμία κουβέντα με τα αγόρια. Φτάσαμε αμέσως στο σπίτι και ανέβηκα στο δωμάτιο μου. Κοίταξα μέσα από το παράθυρο μου απέναντι στο δωμάτιο της και αμέσως μου ήρθε η ιδέα!

Jungkook
💛💛
διαβάστηκε

Είπα να της στείλω το συνθηματικό για τις κουρτίνες. Παρόλο που με άφησε στο διαβάστηκε την είδα μετά από μερικά λεπτά να μπαίνε στο δωμάτιο της και να κατευθύνεται προς το παράθυρο.

the truth untold | jjkحيث تعيش القصص. اكتشف الآن