t h i r t y f i v e

198 19 0
                                    

Jungkook's pov

Ξύπνησα στο δωμάτιο μου. Επικρατεί απόλυτη ησυχία. Μονάχα η αναπνοή του Taehyung ακούγεται. Καλά καταλάβατε ο Tae έχει επιστρέψει στο δωμάτιο μας. Δεν υπάρχει λόγος για να μετακινείται τα βράδια σε άλλα δωμάτια. Αυτό συνέβαινε μόνο όταν η Βανέσα βρισκόταν εδώ.

Τώρα πια όμως δεν βρίσκεται εδώ.

Από το παράθυρο μπαίνει άπλετο φως με τις ακτίνες του ήλιου να χτυπούν στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι μου. Είχα ξεχάσει να τραβήξω τις κουρτίνες το βράδυ. Αυτό ήταν μια συνήθεια της. Εκείνη ξεχνουσε να τις κλείσει. Εξαιτίας αυτής της συνήθειας τη γνώρισα. Μια γνωριμία που ακόμα αναρωτιέμαι αν έπρεπε να γίνει.

Έβαλα δύναμη στα χέρια μου ώστε να σηκώσω το σώμα μου και να ακουμπήσω τη πλάτη μου στο προσκεφαλι του κρεβατιού. Καθόμουν και κοιτούσα το είδωλο μου στον καθρέφτη, που βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι μου. Έχει περάσει μονάχα μια μέρα από τον χωρισμό μου με τη Βανέσα και η εικόνα μου έχει ήδη αλλάξει.

Τα μαλλιά μου είναι απεριποιητα. Τα μάτια μου πρισμενα λόγω της έλλειψης ύπνου αλλά και των δακρύων που έριξα στη διάρκεια της νύχτας. Το πρόσωπο μου είναι χλωμό και το σώμα μου αδύναμο. Μονάχα μια μέρα... Και έχω ήδη καταστραφεί.

Jk: Εξαιτίας σου.

Αυτό το είπα δυνατά. Δεν το έκανα επίτηδες. Ήθελα απλά να το βγάλω από μέσα μου. Αποτέλεσμα της φωνής που έβγαλα ήταν το ξύπνημα του Tae.

Τον άκουσα που κάτι μουρμούρισε. Μάλλον με έβρισε που τον ξύπνησα;

T: Αντε στο διάολο Jungkook.

Ναι σίγουρα με έβρισε και σίγουρα έχει νεύρα.

Είδα τα σκεπασματα του να κινούνται ώσπου το κεφάλι του ξεπροβαλε επιτέλους. Τον κοίταξα όσο πιο γλυκά μπορούσα για να μη με μαλώσει.

Jk: Taehyung.. Συγνώμη

Ένωσα τα χείλη μου με δύναμη και κοίταξα αλλού ώστε να αποφύγω το δολοφονικό του βλέμμα.

Έβγαλε έναν αναστεναγμό και σηκώθηκε από το κρεβάτι του. Περπάτησε γύρω από αυτό και ήρθε πάνω από το δικό μου. Ωραία τώρα εκτός από πρισμενα ματιά θα έχω και κάποιο μελανιασμενο μέρος στο σώμα μου γιατί σίγουρα θα με χτυπήσει.

the truth untold | jjkWhere stories live. Discover now