~ KAS MI? KIZ MI?~

158 27 11
                                    

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ben jimin ve tae çaktırmadan ağacın arkasına gitmeye başladık. Tam ağacın arkasına yaklaşmışken jungkookun bizi farketmesiyle elim ayağıma dolandı ve tae nin ayağına takılıp jiminin üstüne düştüm. Benim ellerim direk gogsune giderken oda refleks olarak ellerine belime yerleştirdi.Ben tepeden jimine jiminde alttan bana bakıyordu. Fazlasıyla yakındık ve ben bundan rahatsiz olmuştum. Jimin elleri hayla belindeysen cok yanlış bir pozisyonda olduğumuzu gördüm ve direk üstünden kalktım. Jungkook hemen yanımıza gelip bana elini uzattı. Elini tutup tam kalkıyordumki ayağım bu sefer de taşa takılıp onun üstüne uçtum. Ama o birden bunu yapacagimi biliyormuscasina kollarımdan tuttu ve beni diklestirdi. Sizde yalandan ayağımı burkmuş gibi yapacaktım ama gerçektende burkmuşum. Işte dünya da bana böyle götünden gülüyordu. Hemen plani uygulamaya başladım. Yalandan ağlamış gibi yapıp jungkookun yanima gelmesini sağladım. Sonradan o ayağımla ilgilenirken bende arkamızdaki sınıfa göz kırptım. Hepsi susmuş bir şekilde ağızlarını fermuar gibi kapatıp seokjin hocayı da ikna edip sınıfa çıkmaya başladılar. Bir anda kendimi havada buldum. Jungkook bana fazlasıyla yakındı ve buda hoşuma gitmedi değil. Ben şaşkın gözlerle jungkooka bakarken o çoktan revirin yolunu tutmuştu. Jungkookun kucağında süzüle süzüle giderken tae ve jiminin yanımızda bitmesi bir oldu. Sİmdi ise kıskanç jimin is başındaydı. Neden kıskanç demeyin çünkü kendisi gerçekten nedenini bilmesem bile beni kıskanıyor ve buda hoşuma gidiyor. Yanımıza yaklaşıp beni jungkookun kucağından almaya çalıştı. Ben ise ikisinin ortasında kalmış ne yaptıklarını anlamaya çalışıyordum. Jungkook jimine kızarcasina bakarken jimin de nün kucağından beni çekmeye çalışıyordu. Ikisinin ortasında put gibi kalmıştım. Sesizce bu ikisinin arasindaki çekişmeyi izliyordumku bu sessizliği bozan jimin hemen konuşmaya başladı.

- Hocam sizin onu taşımanıza gerek yok ben onu taşıyabilirim. Onu revire gotureyim sonuçta onun arkadaşıyım.

- Bende onun öğretmeniyim ÖĞRENCİ!Sİmdi hemen sınıfına git

- Hocam ben getirebilirim. Siz yorulmayın. Hem benim kaslarım sizden daha fazla var.

Işte burda jiminin hakkını yiyemem gerçektende çocuk kas yığını. O okul üniformasının altında göremediğim kasları olsada gömleği sayesinde görebiliyordum az da olsa.

-Sen benim kaslarımı gordunmude konuşuyon Öğrenci!!

-Bilmem ki hocam belkide görmüşümdür kaslarınızı.

-(Sinirle) Sınıfına git ÖĞRENCİ!!!!

Artık dayanamayacam. Ahhh su rada masum masum olanları izleyen tae ye acıyorum. Hemen araya girerek konunun değişmesini sağladım.

-Tae iyimisin,hic konuşmuyorsunda,korkmaya başladım.

-Iyiyim, iyiyimde sizin aranızda alıp veremediğiniz ne
Kas mı? Kız mı?

Jungkook-KIZ!

Jimin-KAS!

Jungkook ve jimin boyle diyince ikiside birbirine şaşkınca baktı ve araya ben girdim.
Şuan sacmalayacam ama gerçekten görmek istiyorum.

- Sizin aranızdaki sorun ne kas mı? Kız mi?
1. Eğer kassa ikinizde yanimda kaslarınızı göstereceksiniz.
2. Eğer kızsa niye hayla sizin kucağinizdayim? Beni madem alıp veremiyorsunuz o zaman beni revire tae getirsin dimi tae.

-Ahhh evet canim minigim ben seni heryere götürürüm hatta seni kalbime bi-

Tae bazenleri abartmadı seviyordu. Ama neden jimin ve jungkook beni paylaşamıyorlardı onu anlamadim.

Jungkook ve jimin tae ye şaşkınca bakarken tae sustu.

-Evet hangisini siz seçiyordunuz duyamadimda.

Ikisi birden kaş diyince sasirmadim değil.

-Madem kası seçtiniz o zaman kaslarınızı gösterin.

Dediğim anda jimin okul formasını yukarıya sıyırıp kasları i bize sergilerken jungkook tek tek düğmelerini açıp oda bize kaslarını sergiledi. Tae ise gözlerini şaşkınlıkla açıp benim de gözlerimi elleriyle kapamaya çalıştı.

-Yaaa tae bıraksana

-Namusunu kirletemem minigim

-Ya ne namusu be tae alt tarafı baklavalari i sayacaktım.

Hemen jimin onu ne geçip karnındaki baklavalarını elimle saymaya başladı elim tenine değdiğinde huylaniyordu galiba. 1,2,3,4,5..... oha bu kadarda olmaz yani baklava dimi. Ayy baklava dedimde canim baklava çekti
Yanlış anlamayın tatlı olan baklava hahahahhaah. Off somon sende sapiklasmaya başladım neyse. Bu sefer jungkookun kaslarını sayarken bu sefer elim karnına değdi hemen kendini cekip

-Sapık misin sen?

- Hocam ne sapikligimi gördünüz benim

Cevap vermemişti neyse diyip saymaya devam ettim ve evet yanılmamıştım. Onun fazlasıyla kası vardı ama yeterli değildi üzgünüm jungkook üzgünüm diyip
Konuşmaya başladım.

-Ovvvvv evet galiba kazanan............

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Arkadaşlar sizce kim kazandı lütfen sizi yorumlara bekliyorum.

Bir dahaki bölume görüşürüz sizi seviyorum.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Where stories live. Discover now