~KOLYE~

129 25 2
                                    

Evet tam tamına bir hafta geçmişti. 1 hafta öncesinden jungkook beni sevdigini söylemişti ben ise o gün sevinsemde cok ağlamıştım. Bana boş boşuna suç atıyordu. Neyse o gün akşamda eve geldiğimde ağabeyim eunjin beni bir guzel dövmüştü nedeni ise herşeyi eunjine anlatmamdi ne kadar inkar etsede gözlerinden herşeyi anlıyordum. Yalan. O bir can almıştı bunu adım gibi biliyordum.

Flashback

22.11.2015

Bu gün fazlasıyla mutluydum. Çünkü bu gün benim doğum günümdü. Her zamanki gibi odamdaki camdan dışarıyı izliyordum. Yagmuru fazlasıyla seviyordum. Nedenini bilmiyordum ama suan dışarıya çıkıp ıslanasim vardı. Yavaşça ellerimle pencereye uzandım ama boyum yetmiyordu. Yanımdaki sandalyeyi onume cekip üstüne çıktım. Şuan yağmur fazlasıyla guzel görünüyordu yaklaşık bir yarim saat sonra hava kararmaya başladı. Hemen sandalyeden inip aşağıya indim bugün doğum günümdü ve babamın gelmesi lazımdı. Deri koltuklardan birine oturup babami beklemeye başladım. Evde yalnızdım. Annemi yaklaşık 8 sene once kaybetmiştim trafik kazasında. Hayla babami bekliyordum. Kapı çalınca direk kapıya koştum. Babam elinde bir yaspastayla birlikte gelmişti.

-Babaaaaa sen bana pastamı aldin
- Evet kizim hemde en sevdiğinden çilekli pasta. Hem sana hediyede aldim

- Ne aldın baba.

Elindeki küçük kutuyu bana verdi elinden alıp kutuyu açtım. Içinde pandaki bir küpe vardı. Pandaları cok severdim.

- Doğum günün kutlu olsun kizim. Hadi pastayı keselim.

Hemen küpeleri kulağına taktım.
Mutfağa gidip pastayı kesmeye başladık.

-Baba abim nerede.

-Bilmem kizim gelir şimdi o.

-O zaman abimede ayıralım pastadan.

- Tmm kizim.

01:57

Uyurken birden aşağıdan ses gelmesiyle yerimden kalktım. Kapiyi açıp merdivenlerden aşağıya inmeye başladım. Aşağıda her kim varsa ses çıkartmamak için özen gösteriyordu. Merdivenlerden aşağıya sarktım ve abimin geldiğini gördüm. Hemen yanına indim. Elleri ve gömleği kan içerisindeydi. Elinde tuttuğu kolye bile kanlıydı ama bir dakika abimin kolyesi yoktuki hemde bu bir kiz kolyesiydi.
Şaşkın ve korkak gözlerle bana baktı.

- S-senin burda ne işin var soo min

- Abi elinmi kesildi ve o kolye seninmi.

Hemen ağzı mı tutup beni yere fırlattı.

- SAKIN babama bir sey söylersen seni döverim.

- Ama elin kaniyor.Babaaaaa!! abimin eli kaniyor.

Dediğim anda beni kaldırıp tokat attı. Beni o gün çok kötü dövmüştü abimden ilk defa dayak yiyordum. Bayılama kadar dövmüştü beni yerde ben kanlar içerisindeyken yanima gelip diz çöktü.

-Özür dilerim soi min özür dilerim.

Dedi ve karnıma tekmeyi bastı

Flashbackend.

O günden sonra bana hep kötü davranmıştı hep beni dövüyordu. O akşamdan sonra zaten tae ye olani anlatmıştım. Ve beni zorla evlerinde kalmaya ikna etmişti. Yoongi ve taelerle birlikte kalıyordum. Bu bir haftada ne zaman okula gitsem jungkook benden kaçıyordu. Derste bana bile bakmıyordu daha doğrusu beni takmıyordu. Bu arada sunuda öğrendim o gün ağabeyim eve geç gelmişti ve heryeri kandı eger bir yerini kesseydi hastaneye giderdi ama gitmedi o gün elinde olan kolyeyide kendi sakladığı kutusuna saklamıştı. 0 gun anlamıştım o birisini öldürmüştü. Ama tamda emin değildim ama o kolyeyi bulacaktım. Kimin olduğunu bulacaktım. Birde şunu hatırlıyorum küçükken abimin bir çetesi vardı. Namjoon,eunjin,seokjin,minho,yoongi,chenyeon,boo jin çeteleri bunlardı. Minhooyu tanıyorum saplantili aşıktı bana kendisi hatta bir ara onun yüzünden eunjinden dayak yemiştim. Chenyeon benim kuzenimdi yani eunjin le annelerimiz farklı olsada chenyeon kuzenim sayılırdı ve bana cok iyi davranır abilik eserdi bana. Boo jini hatırlamıyordum. Ama çok tanıdık geliyordu ismi. Ne kadar hatırlamaya çalışsamda hatırlamıyordum. Malum 12 yasinda bir kaza geçirmiştim ne kazası onu bile bilmiyordum sonra da hafızamın birazını kaybettim. Ama şunu hatırlıyorum hafizami kaybettigim icinmi nedir bilmiyorum bir doktorum vardı. Bu doktor fazlasıyla benle yakın olan birisiydi. Ona herşeyimi anlatırdım hemde suan yakın olduklarimdan biri. Buda.....

Evet arkadaşlar epey bir zaman yazamadim. Bunun için özür dilerim. Neyse herkeze iyi okumalar.

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Donde viven las historias. Descúbrelo ahora