~BAEKHYUN~

77 8 4
                                    


Sabah sabah tavana bakma faslından sonra ancak kendime gelebildim. Biraz daha hareketsizce durup ayağa kalktım.Banyoya girip elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım. Tekrar odama girip okul formalarımı giyinmeye başladım. Okul eteğimi giydim sonradan beyaz kısa kollu gömleğimi giyip eteğimin içine sıkıştırdım. Okul ceketimide üstüme giyinip hemen makyaj masasına oturdum. 

Hafif makyajımı yaptıktan sonra sakince merdivenlerden inip mutfağa geçtim. Kendime kahve yapıp termosuma koydum. Saate baktım. 07:30. Bir saatim daha vardı. Kendimi koltuğa attım. Çok erken kalmışım. Koltukta yavaşça yayıldım ve bugünü planlamaya başladım. Aslında okula gitmemin nedeni zaten henadan intikam almak içindi. Jiminde biliyordu. Aslında ilk o okula kayıtımı aldırdığını Zaman hiç bir planım yoktu ve jiminden bu yüzden çok ... Ama çok azar yemiştim. Ama sonradan bir plan yaptık. Aslında o günkü hastahanede jungkooka dediklerimin hepsi yalandı. Onu canımdanda çok seviyordum onun intikamını almak için bunu yapmak zorundaydım. Çünkü eğer ben yani ben ve jimin intikamını almazsak o alacaktı ve dahada kötü şeyler olacak. Belkide onu bile öldürebilirdi intikamı için. Buna asla izin veremezdim. 

Zaten henayı öldürecek değiliz sadece .........(3 bölüm sonra açıklayacağım planı). Aslında jiminle plan yapmamızın sebebi onun da ondan alacağı intikamı vardı sonuçta kim sevgilisinin eski sevgilisi tarafından öldürülmesini ister ki ? Şahsen ben istemem. Düşüncelerimden ayrılıp telefonumun kilit ekranını açtım. Şifrem tabikide jungkookla tanıştığımız tarihti. 20.02.2020. 1 aydır girmediğim Instagramıma girdim. Jungkookun hesabını bulup gönderilerine bakmaya başladım. Sırayla hepsine teker teker bakarken önüme birden kendi resmim çıktı.

 Hadi ama bu o günki hastahanedeki yatağımdı . Ağh çok çirkin çıkmışım dudaklarım balon gibi şişmiş. Gözlerimse.. Bir şey söylemek istemiyorum. Bari güzel bir fotoğrafımı atsaydı bu ne ya. Kurbağa gibi çıkmışım. Birde uyurken gülüyorum herkez beni deli sanacak. Elimde yüzümü kapatmış ohh allahtan yüzümü tam görünmüyor.

Jungkookie97

Jungkookie97

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

958.564❤️BEĞENİ 756.892💬YORUM

"Uykucu meleğim. Seni seviyorum."😇😍😘

A:Ah çok tatlış.

B:Uyurken bile güzel olan bir kızı hayatımda ilk kere görüyorum.

C:Dudakların çok güzel.

D:Manken misin ?yoksa idol mu?

E:Ellerin çok güzel.

F:Lan kıza sulanmayın hemen.

Jungkookie97:@F katılıyorum. Sevgilime Sulanmayın lan. Hepinizi öldürürüm.

...

Ahahahha gülesim geldi bi an o bana sevgilimmi demişti yiaaa yerim onu kesin beni kıskandığı için öyle söylemiştir. Çünkü bana daden çıkma teklifi etmedide ondan. Kendi profilime girip bir şeyler paylaşmaya karar verdim. Daha önceden çektiğim fotolar arasından bir tane bulup paylaştım. Şimdiden bir sürü takip ve beğeniler geliyordu.

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Where stories live. Discover now