~FAKE SEVGİLİ~

110 22 3
                                    

Yoonginin dediğinemi yoksa jungkookun dediğine mi şaşırmalıydım. Ne yani yoongi beni sevgilisi olarak tanıttı hemde jungkook'a!?. Ahh olamaz şimdi ben neye üzülmeliydim. Jungkookun gözü anlık olarak bende durunca kafamı yavaşca aşağıya indirdim.

Gözlerim doluyordu ama bu oyuna başlamıştım bile. Hemen kafamı kaldırıp yüzüme sahte gülümseme takarak elimi yanindaki kıza yani henaya uzattım. Oda elimi tutarak yavaşca salladı.

- Tanıştığımız memnun oldum soo min.

- Bende

Diyip hemen elimi çektim jungkooka anlık baktığımda şaşırmış halde olanları izliyordu. Madem benimle oyun oynuyorsun jungkook bey bende devamını getiririm. Konuyu uzatmak adina ağzımı açtım.

- Eee hena bizim okulda seni daha önceden görmediğime göre hangi okuldansın.

- Gyeonggibuk Fen Lisesi ama sevgilim park seoul lisesinde çalıştığı için o liseye nakillenecem sonuçta sevgilimi orada bırakamam dimi?

Sevgilim? Sevgilimi? Orada? Bırakmam? B-bir dakika sevgilim kısmını anladimda sırf 'sevgilisi'diye o okula gelmek zorundamiydi acaba bu hena midir nedir onu öldürüp kendimi psikopat ilan edip sonrada jungkooku kaçırıp beni sevmesine ikna etmeliydim ne yapmalıyım en iyisi ona dalmak şimdi yapacağım gibi.

Şimdi dalacam ona!?? bir adım atmamla yoongi kolumu tutup ellerini belime sardı güven verir bakışıyla beni durdurmayı başarmıştı hayret her zamanda bana bu bakisi atip sap gibi kalmami sağlıyordu. Yüzüme tekrar fake gülümsememi takip ağzı mı açtım.

- Aaa gerçekten mi bende park seoul lisesindenim. Sınıfını ogrenebildinmi?.

-Evet 11/C sınıfıymış. Sen?

Allahım benim bu kızdan ya çekeceğim vardı yada cektirecegim. Ayni siniftsyiz yiaaa. Ağlamamak için kendimi zar zor tutuyordum. Uff soo min uff senin ne zaman şansın oldu ki de simdi olucak. Hayat sana her zaman götüyle gülüyor.

- Ayni sınıftaymışız seninle,demek oluyoki iyi anlasicaz senle hımm ne dersin hena?

- Neden olmasın

Etrafima baktığımda şaşkınlıkla bizi izleyen 3 tane koca adam gördüm. Suga şaşkınlıktan ağzını açmış bizi dinliyor. Tae ise çildirmis gibi bizi izliyordu cunku onada herşeyi anlatmıştım ve jungkooka asik olduğumuda biliyordu. Jungkooka baktığımda ağzı açık gözleri çıkacakmış gibi bizi izliyordu tekrar onume döndüğümde gülümsemiştim . Ama şeytanice bir gülümsemeydi bu. Tae durumu anlayıp araya girdi.

- O-o zaman hocam biz gidelim size iyi günler

Diyip bizi ittirerek baska bir tarafa götürdü.

- Soo min sen iyisin degilmi.

- Evet hemde çok iyiyim madem jungkook odunu bana oyun oynuyor bende neden bu oyunu karşılıksız bırakayım ki.

Yoongi şaşkınca araya girdi.

- Sen nasil anla-

- Nasil mı anladim yolda giderken zaten arkamızdan geliyorlardı. Bir kaç kez arkamı dönmüştüm ve dondüğüm anda kiz jungkookun koluna yapışıyordu bende ilk bas gerçek zannetmiştim ama değilmiş sonradan karşımızdaki cafenin penceresinden yansımalarını gördüm ben önüme döndüğüm an jungkook zaten kızın kolunu yana savurmustu hatta ona kızgın gözlerle bakıyordu yani bu demek oluyor ki beni kiskandirmaya çalışıyor.

-Waoow yine dedektif soo miniğimiz is basında desene.

- 1. Evet 2. Ben MİNİK degilim taetae

- Peki kurban olarak kimi seçeceksin.

Yoongi şaşkın gözlerle bana döndü

- Kurban olarak ne yani?

- Hyung ben anlatayım kurban yani fake sevgili buda sen oluyorsun.

- NEEEE!?

-Kendini sevgilim olarak kim tanıt dedi seni şapşal tabi sensin.

- Acıyın bana

Yoongi acınır gözlerle bize baktı. Tabii ben bunu yermiyim ASLA!? KKK

- Tabikide hayir yoongisim bu ise girdin bile kkkkk.

- Allahım sen bana yardım et ( imanlı yoongi oppaniz karşınızda kkk)

- Eder Eder sen merak etme 'fake sevgilim yoongiş.'

"Artık kendime bir söz vermistim .Ne olursa olsun asla ama asla yanılmayacaktım."

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mersugkookie....

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Where stories live. Discover now