~SEVGİLİM~

115 25 1
                                    

Bu da seokjin dı. Küçükken kaza geçirdikten sonra malum herşeyi unuttuğum için bana bir psikolog tutmuşlardı. Seokjin aslında psikologtu sonradan beni yalnız bırakmamak adına tekrar okumuş ve öğretmen olmuştu. Herşeyimi ona borçluydum.Neyse şuan odadayım ve sanki duvarlar üzerime doğru geliyordu.Canım aşırı derecede sıkılmıştı. Hemen aşağıya inip tae nin yanına oturdum.Bana anlamsız bakışlarla bakıyordu.Dayanamadım ve kafamı onun göğsüne koyup gözlerimi kapattım.Onunda elleri yavaşça saçlarımı bulmuş incitmemek adına yavaşçada okşuyordu .Şimdi diyeceksiniz hem jungkooku seviyon hemde başka birinin göğsünde yatıyon demeyin çünkü biz tae yle küçüklükten beri arkadaşız bu yüzden şuan yaptığımdan zerre kadar pişman olmuyordum hatta bir ara birlikte aynı yatakta yattık bile yanlış anlamayın onu kardeşim olarak görüyorum oda beni öyle görüyor. Sonradanda içeriye yoongi de gimişti.Tae elini omzuma atıp konuşmaya başladı.

- Sizcede çok sıkıcı bir gün değilmi.

-Bencede çok sıkıcı acaba dışarıya mı çıksak ki.

- Bence olur hadi hazırlan soo min .

- Bensiz nereye sizi veletler.

-Dışarı hyung sende gelsene .

-Hadı yoongi "oppa"dışarı çıkalım.

-Tmm Tmm hadi çabuk hazırlanın sizi bekleyemem.

Hemen üst kata çıkıp bana verdikleri odaya doğru yol aldım.Üstümü giyinip telefonumuda alıp aşağıya indim.

-Hadi çıkalım.

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Yarım saat dışarıda bir oraya bir buraya diye geziniyorduk.Hayla onu düşünüyordum acaba şuan nasıldı.Acaba şuan ne yiyiyor ne içiyordu .Acaba mutlumuydu.Ama şimdi daha iyi anlıyorum.Çok büyük salaklık yapmıştım ben.Ben ona aşık olmuştum.Dünyada ben ilk kere ona aşık olmuştum.Ekiden Aşk nedir bilmezdim ama şimdi biliyorum.Onun sayesinde aşkı,aşık olmayı öğrenebilmiştim.Ben düşüncelere dalarken arkamda bir ses işittim.Kaç gündür yüzüne bakmak ama bakamadığım,kaç gündür konuşmak ama konuşmak istemediğim,kaç gündür merak edip ama soramadığım birisinin sesini duymuştum.JEON JUNGKOOK un sesini.Lanet olsun sesini bile özlemiştim.Hemen arkamı dönüp sesin geldiği yöne bakdım.Bakmaz olaydım.Jungkook bir kızın elinden tutmuş bana doğru pardon bize doğru bakıyordu.Benim o an kalbim hiç bu kadar acımamıştı. Ben daha onun elini tutmaya kıyamazken o başka bir kızın elinden tutuyordu.Yavaşça bize doğru yaklaşmaya başladı gözleri ben hariç hiçkimsenin üzerinde değildi.Sonra yavaşça gözlerini aşağıya doğru indirdi.Baktığı tarafa doğru bende gözlerimi indirdim.birde ne göreyim yoongi elimi elini içine akmış destek olurcasına bana bakıyordu.Ne yapmak istediğini anladığımda bir şey diyememiştim.Madem jungkook odunu bana bir oyun oynuyordu oyun karşılıksız kalmayacaktı.Onun bana oynadığı oyunu bende ona oynayacaktım.Gözleri hayla birbirine kenetlenmiş olan ellerimize bakıyordu.Gözlerimi tekrar gözleriyle buluşturduğumda gözlerindeki o tarif edilemez duyguyu ilk bakışta anlamıştım.Şaşkın,korku,üzüntü,kıskançlık ve öfke.Şuan gözleri tam bu şekilde bana bakıyordu tae de anlamış olacakki konuşmaya başladı.

-Hocam merhaba görüşmeyeli uzun zaman oldu

-Uzun zamanmı daha dün okulda görüşmemişmiydik taehyung.

-Evet hocam ama-

birden araya yoongi girdi.

-O jungkookumuza bak sen,sevgilinmi.

-Evet tanıstırayım " sevgilim" hena.

"sevgilim" bastırarak söylemişti.Kalbim okadar çok kırılmıştı ki anlatmak imkansızdı.Yoongi kafasını bana doğru çevirip gözleriem bir bakış attı bu bakışı çok iyi biliyordum yani demek istediği "şuan bana güven, yapacaklarımdan sonra beni öldürebilirsin"bakışıydı. Yoongi birden elini belime koyup kendine doğru dayadı ve dudağıma eğilip çok kısa bir öpücük kondurdu.

-Tanıştırayım yeni "sevgilim" soo min.

Evet arkadaşlar yine bir yeni bölüm daha biraz kısa oldu ama asıl bombayı diğer bölümde patlatmak istiyordum bu yüzden kısa yazdım.Sizleri seviyorum lütfen hikayemi okuyup votelemeyi unutmayın sizleri çok seviyorum.Bir dahaki bölüme görüşürüz.


mersugkookie...🤍

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Where stories live. Discover now