~YAĞMUR~

105 21 2
                                    

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sabah alarmın sesini duymamla küçük çaplı bir küfür ettim. Kim bu alarmı haftasonu da kurardı? Tabikide ben. Pardon yanlış oldu alarmı ayarlamadım ayarlı olan alarmının ayarını kapatmadım. İşte buda benim salaklığım.

Yavaşça doğrulduğum yataktan alarmı kapatıp tekrar yatağa geri yattım. Gözlerimi tavana dikip salak salak sırıtmaya başladım. Nedenmi diye sorarsanız dün bay odun JEON beni dudağımdan öpmüştü. Beni öptüğü aklıma gelince yerimde duramıyor kahkaha atıyordum. Salaklığım en sonda beni nereye getirecek çok merak ediyordum.

Yavaşça yataktan doğrulup ayıcıklı terliklerimi giydim. Kapıyı açıp merdivenlerden yavaşça indim ve her zamanki gibi eunjin yoktu. Tekrar odama dönüp kendime bir kaç kıyafet hazırladım ve bornozumuzda alıp banyoya girdim.

Suyu ayarlayıp küvetin dolmasını bekledim. Küvet dolduğunda bütün kıyafetlerimi çıkarıp yavaşça küvete girdim. Ani bir rahatlamayla kendimi uykunun huzurlu kollarına bıraktım.

***********************************************************************************************

Yarım saat sonra

***********************************************************************************************

Şuan nefes alıyormuyum bilmiyorum ama ciğerlerime su girdiğini hissedebiliyordum. Gözlerimin refleksle açılmasıyla içimdeki suyu çıkarmaya başladım. Az daha boğulacaktım küvetten hızlıca çıkıp bornozumu giydim. Kıyafetlerimi de giyip saçlarımı topuz yapıp mutfağa girdim.

Kendime bir şeyler hazırladım ve yedim en sonda filtre kahve yapıp balkona çıktım. Bu manzara inanılmazdı. Hem yağmur yağıyor hemde hava güneşliydi. Manzarayı izleyerek kahvemi bitirdim. Bugün dışarı çıkmak için çok güzel bir gündü. Kapıya gelip topuklu botlarımı giydım.

Telefonumu ve kulaklığımı aldım elimede şeffaf bir şemsiye alıp dışarıya çıktım. Tam kapıyı kapatacaktımki aklıma anahtar geldi anahtarıda alıp evden çıktım. Telefonumu açıp (Selena gomez ft. A$AP Rocky- Good for you ) şarkısını açıp dinleye dinleye gezmeye başladım.Yavaşça etrafa bakıyordumda çok güzeldi.

"Yağmura bayılıyorum keşke her gün yağmur yağsa"

Elimi yavaşça havada tutup elime yağmur damlalarının düşmesini sağladım. Çok güzel bir histi. Sonra havaya baktım ve bir gökkuşağı gördüm. Yavaşça gökkuşağına doğru ilerliyordum.Birden gözüme giren bedenlerle donup kaldım.

Hayır bu olamazdı değil mi? Daha dün öptüğü kızla şimdi başka bir kızı öpmesi doğru olamazdı değil mi? Yavaşça şemsiye elimden düştü ve sonra kulaklıklarım. Şuan Jungkook tanımadığım bir kıza aşkla bakıyordu ve ona en içten bir şekilde gülümsüyordu sonrada yavaşça dudaklarına yapışmıştı.

Lanet olsun bana bile böyle bakmıyordu. Jungkook birden benim tarafıma döndü ve bana boş gözlerle bana bakmaya başladı. Ne yani o Zaman neden dün beni öpmüştü neden?Neden? NEDEN? Her seferinde bana böyle yapıyordu. Lanet olsun. Sonra kıza doğru dönüp gülümsemiş ve kızın elinden tutarak onu kucağına almış ve uzaklaşmaya başladılar. Birden yolun ortasında yere yıkıldım.

Dizlerimin üstünde onların gidişini izliyordum. Şuan aynı dizilerdeki gibiydim yağmur altında her tarafım ırıpıslak terkedilmiş bir kız ve ağlayan ben. Çok saçma. Dizilere asla inanmazdım saçma derdim ama benim başıma geldi. Yerimden kıpırdamamış ağlarken bellerimde bir çift el hissetim. Ama önemsemedim arkadan bana sarılmış öylece duruyordu. Birden beni kendine çevirmesiyle jiminin olması beni şaşırtmıştı.

"Jimin"

Şişik gözlerle ona bakarken eliyle kafamı göğsüne bastırıp saçlarımı okşamaya başladı.

"İyi misin "

Kafamı sağa sola salladım ve kafamı onun göğsüne sokup tekrar ağlamaya başladım. Şuan birisine sarılma ihtiyacım vardı ama bu kişinin jimin olması biraz şaşırtıcıydı.

"Ben ne yaptım ona bilmiyorum jimin neden bana hep böyle davranıyor bi iyi davranıyor bir kötü."

Kafamı daha çok göğsüne soktum.

"O- o daha dün beni yeni öpmüştü ama şimdi başkasını öpmesi-"

"Şişşşt ağlama meleğim olur mu lütfen ağlama artık ben senin hep yanında olacağım"

Şuan gerçekten ne diyeceğimi bilmiyordum. Herkese tutturmuş bana meleğim diyor yani melek olsam tamam da ben melek kadar iyi birisi değilim. Ama bana meleğim demeleri hoşuma gidiyor.

"Jimin ... Sende beni bırakmazsın dimi"

( Sakın yanlış bir şey anlamayın arkadaş olarak olarak görüyor onu )

" Seni asla bırakmayacağım "

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eveeeett yine yeni bölümle birlikte geldim sjsjsjk. Her zaman ki söylediğim gibi yine 20 okunma sonrası yb atacağım. Lütfen hemen okuyun ki bende hemen yb atayım. Bu arada en az 5 vote. Bir dahaki bölüme görüşürüz.

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Where stories live. Discover now