:23:

661 83 117
                                    




Taehyung's POV

Όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι ... σκεφτόμουν συνεχώς τα λόγια του . Έχει δίκιο , εγώ φταίω που έχασε τον άνθρωπο που αγαπούσε , εγώ φταίω . Αν τότε είχα δεχτεί να γυρίσω με τους γονείς μου σπίτι θα τελείωνε η ζωή μου εκεί , αλλά όχι .

Σηκώθηκα νωρίς και έκανα όσο πιο ήσυχα μπορούσα . Χθες τον άκουγα , έκλαιγε , πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση ... είναι διαλυμένος .
Κατά το πρωί σταμάτησε και κατάλαβα πως αποκοιμήθηκε .

Κατέβηκα κάτω και άρχισα να φτιάχνω πρωινό . Ελπίζω αυτό αυτό σπίτι να μην το εννοούσε και να το είπε πάνω στα νεύρα του , ούτε αυτό για τα μαθήματα . Αφού δεν γίνεται τίποτα μεταξύ μας και λογικά ούτε παιδί θα κάνουμε , σκέφτομαι να του πω πως θέλω να γυρίσω στο σχολείο .

Άκουσα βήματα από τις σκάλες και κατάλαβα πως ξύπνησε . Τον κοίταξα και όταν είδα τα πρησμένα μάτια του , η καρδιά μου πόνεσε . Δεν είναι και το καλύτερο θέαμα . Όσο και να στεναχωριέμαι όμως πρέπει να μείνω δυνατός .

Jk: Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη ... ήμουν λίγο απότομος μαζί σου χθες .

Τ: Λίγο ; Δεν νομίζω να ήταν λίγο αυτό . Ελπίζω πως αυτό με τα μαθήματα και με το σπίτι να μην το εννοούσες .

Jh: Ακύρωσα είδη τα μαθήματα . Ο Park το ξέρει .

Δεν μπορεί να το κάνει αυτό , δεν έχει κανένα δικαίωμα .

Τ: Μα-

Jk: Μην μου φέρνεις αντιρρήσεις .

Με κοίταξε άγρια και έκανα ένα βήμα προς τα πίσω . Δεν τον καταλαβαίνω γιατί μου φέρετε έτσι ;

Βγήκε από την κουζίνα και αποφαφισα να τον ακολουθήσω . Όσο και να φοβάμαι να του μιλήσω πρέπει να το κάνω ... είμαι το ταίρι του , το 'άλλο του μισό' κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει καλύτερα από εμένα .

Τ: Jungkook θέλεις να μου μιλήσεις ;

Το έπιασα απαλά από το μπράτσο αλλά εκείνος απομάκρυνε το χέρι μου από το δικό του .

Jk: Taehyung δεν είσαι ο κατάλληλος για να μιλήσω για αυτό το θέμα .

Τ: Μπορείς να μου πεις .

Jk: Εσένα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως μου κατέστρεψες την ζωή , εσυ φταις για όλα , αν δεν έχεις εμφανιστεί εσυ , δεν θα υπήρχε και ο αδερφος μου . Τώρα ο Jimin θα είχε το δικό μου παιδί .

ғᴏʀᴄᴇᴅ ᴍᴀʀʀɪᴀɢᴇ x ᴠᴋᴏᴏᴋWhere stories live. Discover now