:31:

625 75 99
                                    







Author's POV

Εκείνη η μέρα δεν περασε για κανέναν από τους δυο εύκολα . Ο Jungkook μόλις έφτασε σπίτι το πρώτο που έκανε ήταν να αρχίσει να πίνει ... και αυτό συνεχίστηκε μέχρι το πρωί .

Ο Taehyung από την άλλη μέχρι να πάει στο σπίτι των γωνιών του δεν ειπε τίποτε , δεν αποχαιρέτησε τον Hoseok , απλά πήρε τα πράγματα του και έφυγε .
Πλέον βρισκόταν σε ένα τεράστιο σπίτι , μόνος του ... επιτέλους . Τώρα πλέον θα μπορούσε να φωνάξει , να κλάψει , να κάνει αυτό που τόσο καιρό κρατούσε μέσα του .

Σε μια βδομάδα ο Jungkook άφησε το σπίτι και έφυγε από την Κορέα αφήνοντας τα πάντα πίσω .

Ο Taehyung όλο το καλοκαίρι το πέρασε μέσα στο σπίτι , έβγαινε μόνο το βράδυ έξω για τρέξιμο , η μεταμόρφωση από άνθρωπο σε λύκο πονουσε , αλλά η αίσθηση που ένιωθε καθώς έτρεχε ήταν μοναδική . Στο παρελθόν είχε μεταμορφωθει λίγες φορές , δεν τον άφηναν να το κάνει συχνά αυτό , διότι ήταν επικίνδυνο για την ακεραιότητα του .
Η άσπρη γούνα του και τα μπλε μάτια γινόταν συχνά εμφανές από τα alpha τις γύρω περιοχές , με αποτέλεσμα και πολλές φορές να μπλέξει και δύσκολα να ξεμπλέξει .

[...]

Ήταν άλλη μια συνηθισμένη μέρα στην ζωή του Taehyung , στέγνωνε τον Yeontan όταν έφυγε από την αγκαλιά του και έτρεξε προς την πόρτα .

Τ: Γυρνά πίσω Yeontan .

O Taehyung άφησε την πετσέτα και πήγε πίσω από , η πόρτα ήταν ανοιχτή και δεν ήθελε να βγει πάλι έξω και να λερωθεί .

Όταν έφτασε κάτω είδε τον Yeontan να γαβγίζει στο άγνωστο ο οποίος στεκόταν στην πόρτα και είχε κάτι χαρτιά στα χέρια του .

?: Γεια .

Ο Taehyung πήρε στην αγκαλιά του τον Yeontan και τον πλησίασε .

Τ: Γ-γεια .

?: Συγνώμη για την ενοχλήσει , ήρθαν αυτά τα χαρτιά στο σπίτι μου και ήρθα να ρωτήσω μήπως είναι δικά σας ;

Ο Taehyung πήρε τα χαρτιά στα χέρια του και είδε πως είναι για το θέμα της αγέλης . Κοίταξε το αγόρι απέναντι του και τον είδε να παρατηρεί το σημάδι στο λαιμό του . Ένιωσε άβολα και προσπάθησε να το κρύψει με την μπλούζα του .

Τ: Δεν ήξερα πως υπήρχαν αλλά σπίτια εδώ γύρω .

?: Είσαι ο γιος των Kim σωστά ;

T: Ν-ναι . Kim Taehyung .

?: Χαίρομαι που σε γνωρίζω , με λένε Park Seojoon . Πριν λίγο καιρό μετακόμισα , μ'αρεσει πολύ αυτή η περιοχή .

ғᴏʀᴄᴇᴅ ᴍᴀʀʀɪᴀɢᴇ x ᴠᴋᴏᴏᴋWhere stories live. Discover now