:34:

587 75 44
                                    






Όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι . Το γεγονός πως είναι στο απέναντι δωμάτιο , πως είναι δίπλα μου , πως μετά από τόσο καιρό τον βλέπω ... με πονούσε , με πονούσε πολύ . Πιστεύω πως θα πρέπει να βρω άλλο  ξενοδοχείο , γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από το νησί .

Το πρωί σηκώθηκα νωρίς και αποφάσισα να εξερευνήσω την περιοχή . Το συγκεκριμένο μέρος φημίζεται για την ομορφιά των καταρρακτών .

Καθώς περπατούσα ένιωσα κάποιον να με ακολουθεί , γύρισα το κεφάλι μου αλλά δεν ήταν κανείς . Μπορεί όλο να είναι στην φαντασία μου , ειδικά τώρα που είμαι και πολύ αφιερωμένος .

Έφτασα μπροστά από έναν καταρράκτη , είναι πανέμορφος . Ήταν ακόμα νωρίς έτσι αποφάσισα να μπω , μιας και δεν είναι κανείς τριγύρω .

Έβγαλα την μπλούζα μου και την άφησα δίπλα με τα πράγματα μου .

Μόλις ένιωσα το δέρμα μου να έρχεται σε επαφή με το κρύο νερό ανατρίχιασα . Έκλεισα τα μάτια μου και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο . Χρειάζομαι να ξεχαστώ και να ηρεμήσω , ώρες τώρα ο Jungkook έχει κυριαρχήσει κάθε σκέψη μου και αυτό με καταστρέφει .

Ένιωσα ένα άγγιγμα από πίσω , το ένα του χέρι βρισκόταν στην μέση μου , ενώ με το άλλο με έπιασε από τον λαιμό και με έκανε να τον κοιτάξω .

Ήταν ένας άγνωστος με ένα ηλιθιο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλι του . Πήγα να φωνάξω αλλά έβαλε το χέρι του πάνω στο στόμα του και ένωσε τα σώματα μας . Κάθε άγγιγμα του μου προκαλούσε αηδία , πιο πολύ όμως σιχαινόμουν τον εαυτό μου , που δεν μπορούσα να κάνω κάτι .

Τα μάτια του ήταν κόκκινα και αυτό τον έκανε ακόμα πιο τρομακτικό . Ακούμπησε το σημάδι στον λαιμό μου και γέλασε πονηρά .

Με κόλλησε κοντά του ακόμα πιο πολύ και έσφιξε το χέρι του και τότε βρήκα την ευκαιρία να τον δαγκώσω . Έφυγα γρήγορα από δίπλα του , ενώ τον είδα να με ακολουθεί . Βγήκα από το νερό και άρχισα να τρέχω φοβισμένος , όταν  ξαφνικά έπεσα πάνω σε κάποιον . Σήκωσα φοβισμένος το κεφάλι μου και είδα τον Jungkook .

Jk: Taehyung , τι κανεις-

Τον αγκάλιασα γρήγορα και έβαλα το κεφάλι μου στον λαιμό του .

Ποσό μου έχει λείψει το άρωμα του .

Jk: Taehyung τι έγινε ;

Μπορούσα να διακρίνω την ανησυχία στην φωνή του .

Τ: Ε-εκείνος , εκείνος με ακούμπησε .

ғᴏʀᴄᴇᴅ ᴍᴀʀʀɪᴀɢᴇ x ᴠᴋᴏᴏᴋWhere stories live. Discover now