•16

2.8K 170 64
                                    

Bu bölüm olayların asıl gerçekliğini Jungkook tarafından öğreneceksiniz.
İyi okumalar conconlarım ^^
________________________

Yazar anlatımndan

Jungkook yüzüne inen tokatla yavaşça kafası sola doğru giderken, dolu olan gözlerini kapatan saçlarına dualar etti. Olayın şokunu atkatamayan Lalisa koşarak eve giderken onun arkasında duran Mark Jungkook'a doğru iğrenir bir ifade ile baktı. Tek ağlayan Lisa değildi. Jungkook kendi içinden oysaki günlerdir ağlıyordu.

Jungkook'un anlatımı (Ayrılmadan önce)

Kapım zorlanıyorken delirmek üzereydim. Babam kapımı zorla açmaya çalışıyorken annemin yalvarışlarını duyuyordum. Fakat benim için tek bir odak noktası vardı bu odada. Çalışma masamın önündeki Lisa ve benim fotoğrafım. İlk kez beraber piknik yaptığımız zamana aitti. Ona şu an çok ihtiyacım vardı.

"SENİN ADAM OLACAĞIN YOK JEON JUNGKOOK, ŞİRKETİM BATIYOR SENİ LANET OLASI! EVLENECEKSİN DİYORSAM PAŞA PAŞA EVLENECEKSİN KİM WOOSUK'UN KIZI KİM YERİM İLE!"

Babam, şirketi için ölebilirdi. Öldürebilirdi. Hayallerimi ve aşkımı öldürmeye çalışıyordu. Babam, Jeon Jinyoung. L.İ.X şirketinin kurucusu ve imparator olarak anılan tek iş adamı.

Bense Jeon Jungkook. Sadece arkadaşlarıyle vakit geçirip, sevgilisi zarar görmesin diye ondan ayrılmak zorunda bırakılan Jeon Jungkook.

Bunu Yerim istemişti. Okulda onun yanında olmamı istedi, onu korumamı, sevmeBluesevgilisi olmamı istedi. Sahte sevgili olmak bile midemi bulandırıyorken. Yatağa oturdum. Ellerimi saçlarımdan geçirip akan göz yaşlarımı izledim. Hayatımda bir kez olsun Lisa'yı kıracak birşey yapmadım. Yapamadım, çünkü saf sevgi o kadar güçlü birşey ki kelimlerin ifade edemeyeceği, şairlerin yapamayacağı romanlar gibiydi.

Sikeyim! İSTEMİYORDUM. BEN EVLENMEK İSTEMİYORDUM. BEN YERİMİ İSTEMİYORDUM. LISA'YI İSTİYORUM BİR BEBEK GİBİ AĞLAMAK İSTİYORUM AMA SADECE ONA..

Odadaki sessizlikten sonra kapımın önündeki ayak sesleri uzaklaştı. Odada Aeyrin olmadığı için çok şanslıyım. Hyungu olarak gördüğü birinin bu kadar çaresiz görünmesini istemezdi.

Jeon kafasını kaldırıp saate baktı. Bu saatten sonra herşeyin sonunda tekrar Lisa ile olup onunla beraber olduğunu babasının gözüne sokacaktı.

Tek ihtiyacı olan bir sürelik rol. Jeon sakince mırıldandı. Sanki kendisi ağlamamış gibi gülmeye başladı. Madem Kim Yerim onu istiyordu, Jeon kendini ona verecekti. Sonuçta vermesi önemliydi, nasıl davranacağını kimse söylememişti..

-Dr_Blues

𝐈̇𝐦𝐨𝐢~ 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 || 𝐋𝐢𝐬𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now