•35

1.1K 98 39
                                    

Olaylar olaylar gays
Şu aralar fazla mutluyum :"D
yekta ile canlı dersleri ekiyoruz

_______________

Yazar Anlatımından

Diğer tüm özel yemekleri unutun. Çünkü Jeon ailesinin malikanesinde bir akşam yemeği vardı. Bu akşam yemeğini konukları, iki gencin birbirini istemese de evlenmek zorunda tuttuğu kişilerdi.

Bir tarafta para ve saygınlık için oğlundan vazgeçen bir baba, diğer yandan kızına baskı kurup iyi bir ilişkileri olması için zorlayan bir anne. Ki bu anne, kızının okul arkadaşlarından birisinin babası ile yasak bir ilişki yaşıyordu.

Tüm bireylerde gözünü gezdirdi Jungkook. Mâl ve mülk, insanı doyumsuz bir köpek yapardı. Parası olsa bile daha fazlasını isterdi. Herkesten daha üstün, daha sevilen ve daha mucizevi.

Yemeğin seyri sessizdi. Sadece çatal ve bıçak seslerinin hakim olduğu bu yemek masasında, herkes birbirine göz gezdirmekten başka bir şey yapmıyordu.

Ailenin tek kızı olan Yerim boğazını temizleyerek çaprazında yemek yiyen kıza baktı. Aeyrin suyu içerken göz teması kurduğu yerime karşın kaşlarını çattı.

Yerim bu gerici yerden kalkmak istediğini mimikleriyle belli ederken yemeğin gerisinde kalan 3 genç erkek de ondan farksız değildi.

Aeyrin hepsinin yalvaran gözlerine bakıp göz devirdi. Babasının ona her zaman kat ve kat daha yumuşak davrandığını bu masada olan herkes biliyordu.

"Babacığım, izninizle biz kalkabilir miyiz?"

Aeyrin babasına yönelik bir konuşma yaparken, Bay Jeon ve Bayan Jeon kısa bir bakışma yaşadı. Babasının onun isteklerine daha da yumuşak baktığını biliyorlardı.

"Çok geç kalmamak şartıyla izin sizindir."

Bay Jeon çatalını bifteğinde gezdirirken konuştu. Bundan faydalanan gençler sessizce sandalyelerinden kalkıp ön kapıya ilerlediler.

Sehun dışarı çıkıp temiz hava almanın verdiği rahatlıkla ciğerlerini bol bol havayla şenlendirdi.

"Şimdi ne yapacağız?"

Yerim merakla sorarken Aeyrin ona baktı. Göz göze geldiğimiklerinde birbirlerini süzdüler. 2 gün önceki son karşılaşmalarına bakılırsa, beyaz gömleğinin üzerine giyindiği kırmızı kazak ve altına koyu renk pantalonla çok günlük duruyordu.

Esen rüzgarların onu üşüttüğü belliydi.

Aeyrinse ona benzer giysi kombini giyinmişti. Dışardan bakıldığında çift gibilerdi. Aeyrin üzerine salaş pudra rengi bir V yaka tişört altına beyaz pantalon giyinmişti. Ve her genç kızın yaptığı gibi, tişörtün ön kısımları pantolonun içerisinde geri kalanıysa dışardaydı.

"Bana kalırsa beyler, sizin bana yardım etmeniz gereken bir konu var."

Jungkook gülümseyerek erkeklere doğru konuşunca ortamda garip bir bakışma yaşandı. Jungkook aklına gelen şeylerle gülümseyerek ikisini ittirirken kızlardan zıt bir yöne doğru ilerlediler.

İki kız anlam veremese de onları boş verip evin arka bahçesinde bulunan havuzun yanı başına gittiler.

İlk başta sessiz başlayan konuşmaları sonlara doğru azaldı. Konuşmak yerine bakıyorlardı sadece etrafa. Ardından ikisini de değiştirecek o soru çıktı meydana.

"Yarın okuldan sonra sinemaya gitmeye ne dersin? Joker adlı bir film vizyonda ve tek gitmek istemiyorum"

Yerim sessizce mırıldanırken Aeyrin bir süre sessiz kaldı. Bir tarafı yapma dese de Aeyrin onları asla dinlemezdi.

"Biletleri ben alırım, sinemanın önünde buluşuruz o zaman"

İki kız bakışmadan etrafa bakarken, perdenin ardından iki kızı izleyen Bayan Kim; şüphelerinden emin olmuştu.

Yeri, Aeyrin'e çok farklı bakıyordu. Aeyrin'se Yeri'ye bakarken gözleri parlıyordu. İçkisini yudumlayıp geri salona döndü.

-Dr_Blues

𝐈̇𝐦𝐨𝐢~ 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 || 𝐋𝐢𝐬𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now