·20

2.6K 182 106
                                    

ÖNEMLİ
Yeni bir Liskook taslağı hazırladım. Konusu lise 3 olan Lalisa ve 24 yaşında olan başkomiser Jeon Jungkook'ın anlaşması ve anlaşma sırasında gelişen olaylar. Yazsam destek olur musunuz?

-Bu bölüm çok önce yazıldı yani ilk bölümlerle beraber yazıldı. Tabii sonra WP güncellenince bu bölüm garip bir şekilde silindi(?)
___________________________

Lisa'nın anlatımından

Yanımda oturan çocuk maç başından beri susmamıştı. Her seferinde bağırıyor ve tam ayaklanacakken geri yerine oturup küfürler sayıyordu. Ama iyi haber, araya girince Jackson, Mark hyung'un yanına gidip ona su verdi. Mark hyung şaşırsa da maça geri çıkarken ağzı kulaklarındaydı.

Maç bitimine yakın 1-2 tane ufak kavga olmuştu. Birçoğu sakatlamaya çalışıyordu bizim takım sporcularını.

Son düdük çalınca maçı biz kazanmıştık. Mark hyung ve takımı hep beraber soyunma odalarına giderken yanımda ki çocuk sinirle yanımdan kalkıp soyunma odalarına giden merdivenlere yöneldi. Koç falan mıydı? Veya eski bir oyuncu?

Dudak büzüp kalabalıktan kaçmak için dışarı çıkmaya karar verdim. Çantamı tek koluma asıp yan femuarı açarak çilekli sütümün pipetini minik delikten geçirdim ve dudaklarıma yönlendirdim. Şansıma ısınmıştı. Sabahları buz dolabından alıyordum, hava zaten soğuktu. Hasta olmak istemezdim.

Pembe ve bana 2 beden büyük gelen sweatimin verdiği sıcaklık soğuk havada pek etkili olmuyordu. Hava soğuktu yoğun bulutlu havalar yağmurun habercisiydi.

Sessizce gezinirken omzuma temas eden elle irkilip arkamı döndüm.

Maçta yanımda oturan çocuk bana şu an gülümseyerek bakıyordu. Tanımadığı kişilere bu kadar samimi bakan birisini ilk defa görüyorum.

"Merhaba, ben Cha Eunwoo. Maçta yanında oturuyordum ve fazla kötü olan küfürler kullandım. Bir bayan olduğun için hoşlanmazsın diye özür dilemek istedim. Yanlış anlaşılmam değil mi?"

Hafif gülümseyerek belli ettiği gamzelerinden gözlerimi alıp ona tip tip bakmaya devam ettim. Tam olarak ne demem gerekiyordu?

Ayrıca bayan değil kadın. Burdan sana bir çakarım görürsün bayanı çocuk.

"Sorun değil."

Sütümün çöpünü çöpe atmak için ona arkamı dönüp dönüşüm kutusuna basket atar gibi uzak mesafeden atış yaptım. Vay canına, ilk defa girmişti.

"Tanışabilir miyiz?"

Ona bakmadan çantamın diğer kolunu da diğer omzuma taktım.

"Lalisa diyebilirsin."

Arkamı dönüp çocuğa bakınca gülümsemesinin yavaşça sönüp yerine sinirli göz pınarlarına dönüşmesini izledim. Bu kadar sinir olacak şey ne diye arkama bakacakken yanımda elimi tutan kişiyle göz göze geldim.

"Bende Jeon Jungkook, karşında gördüğün kişinin sevgilisi oluyorum"

-Dr_Blues

𝐈̇𝐦𝐨𝐢~ 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 || 𝐋𝐢𝐬𝐤𝐨𝐨𝐤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin