•33

1.3K 115 55
                                    

Bölümler ne zaman gelecek diye sormayın, her bölümü 100 okunma ve 20 oyu geçince atıyorum.. İYİ OKUMALAAAARRR
_________________

Yazar Anlatımından

Çoğu ünlü yazar, eserlerinde hep sevgiyi ve mutluluğu ele almıştır. Nefretin bile işe yaramadığı öfkelenmelerde insanı yoran tek duygu aşktır.

İnsanlar sevgi ve aşkın arasında olan farkları göremez. Bir savaşçı rakip kılıç tutana sevgi besliyorsa, onun bir rakip olduğunu hep aklının bir köşesinde bulundurur. Ona kendini teslim etmez, o bir rakiptir. Kusurlarını ve hatalarını en net o görür.

Aşk. Zehirden daha hızlı vücuda yayılan, ne zaman kapıya geleceği belli olmayan ve asla hafif bir kalp sancısı vermeyip; insanı olduğu yerde kıvrandırandır. Aşk, insanı kör eder. Hatalarını ve kusurlarını gizler, aslına bakarsanız sevginin tam tersidir.

Doğum günün vermiş olduğu yorgunlukla ön kapıda taksiyi bekliyordu Lalisa. Onu yoran bedeni değil ruhuydu. İnsanların yaptığı iğrenç şovun bir parçasıydı. Burunları havada ve paranın kokusuyla beslenen insanlardı onlar.

Lalisa sıradan bir ailenin pek sıradan olmayan bireyiydi. Babası orta yaştan biraz daha ilerlemeksizin, yaşlı grubunda yer alıyordu. Annesiyse babasından pek farkı olmayarak 42 yaşındaydı. Ek bir gelirleri olmayan, kendi çabalarıyla yaşamaya çalışan bir kızdı.

Omuzlarına atılan kumaş parçası ile aniden arkasını döndü. Kim olduğunu biliyordu aslında, yoğun kendine has kokusuyla. O Jeon Jungkook'un ceketiydi. Alfa Jeon.

"Daveti beğenmedin mi?"

Gözlerini yere dikip sessizce mırıldandı Jungkook. Lalisa biliyordu, onun yüzünden kalbi kırılmıştı. Jeon doğum günlerine çok önem verirdi.

"Hayır, hayır. Doğum günü güzeldi. Teşekkür ederim"

Lalisa yavaşça üzgün olan çocuğun elini tuttu. Gerçekleri öğrenmek onun üzerine bir yük gibi binmişti.

"Özür dilerim Jeon Jungkook, en başından beri beni aldattığını düşünmem benim aptallığımdı. Tanrım.. Çok utanıyorum!"

Lalisa'yı sessizce dinleyen Jeon yüzünden Lalisa onun tepkisiz suratı karşısında utanıyordu. Yıllarca sevdiği bu adam onu nasıl aldatabilirdi?

"Ailen yüzünden olanları duyunca içime kurtlar düştü Jeon. Bunları bana Yeri anlatmasaydı belki de ben her yakınlaşmamızda senden kaçacaktım. Ben-"

Durup derin nefes aldı. Ayın üzerlerinde parlak ışınlarını hissederken Jungkook nefessiz kalan kızı bekledi. Lalisa bir süre sonra nefeslerini düzenlerken kafasını kaldırıp Jungkook'a baktı.

Ağzını açıp tek bir kelime söylemek istemişti. Ama tek yapabildiği zeytin gözlere bakıp susmak olmuştu.

"Kelimelere ihtiyacımız yok Lalisa, biz gözlerimizle de konuşuruz"

Jungkook sessizce dile getirirken Lalisa gözlerinin bu gün 2. Kez yandığına şahit oldu. İkisi de aralarında olan titreşimi fark edince zaman kaybetmediler.

Jeon Jungkook iki eliyle Lalisa'nın belini kavrarken, Lalisa kolunu boynuna doladı. Çoktan senkronize olmuşlarken alınları ilk önce birbirine değdi. Ardından burunları birbirine sürterken Jungkook ikisinin de çektiği bu ızdıraba son vermek adına dudaklarını öne çıkardı ki,

"Diyons caddesi no 7 de taksi çağıran hanımefendi siz miydiniz acaba?"

-Dr_Blues



𝐈̇𝐦𝐨𝐢~ 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 || 𝐋𝐢𝐬𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now