13. "Son Sevgi Kırıntıları"

57 9 1
                                    


Playlist:

🎶Demi Lovato- Skyscraper 🎶

~


14.Bölüm

"Son Sevgi Kırıntıları"

"Son Sevgi Kırıntıları"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

..

'Sevgili sevgilim.. Özlemin her gün yiyip bitiriyor beni. Kanadıkça kanaması durmuyor içimin. Her gün biraz daha acı çekişim öldürüyor kalbimi. Sen yoksun, sanki hiç olmamışsın gibi devam eden bu yaşantı, bu ağırlığı acımasızca üzerime salıyor. Kabullenemeyeşim biraz biraz azalıyor her gün, duruyor ve düşünüyorum. Belki de artık yoksun, kabullenmeyi bile kabullenemiyorum. Bu kalp seni unutamıyor, bu gözler yokluğunu görmek, bu beden sana olan bağımlılığını kesmek istemiyor. Nefes alamıyorum, benim nefesim senken hangi oksijen yeter benim ciğerlerime?

Sıcaklığın hiç böyle üşütmemişti beni meleğim, ellerimi ısıtmak için üflediğin nefesin nerede şimdi? Nerede kulağıma melodi gibi gelen kalp atışların? Onlar mı durdu sahiden, yoksa ilerlediği iddia edilen zaman mı?

Unut beni deme bana, bunu benle deneme. Ben unutsam bile bu kalp seni unutur mu güzel gözlüm? Anılar bizi unutur mu, dans ettiğimiz melodiler, eşlik ettiğimiz şarkılar unutur mu? Aynı satırlarında göz göze geldiğimiz kitaplar bizi unutur mu? Farklı dudak, aynı kalplerden okunan şiirler bizi unutur mu?

Unutamaz deniz gözlüm, unutamaz. Ben unuturum, sen unutursun ama onlar unutmaz. Anılar unutmaz. Ben de anıları unutmam. Kabullenmek kolay mı sanıyorsun gidişini o halde?..'

1 ay.. Buraya geleli tam olarak 1 ay olmuştu bile. Artık bazı şeyler o kadar acı gelmiyordu. Annemin gittiği günden sonra eski hayatımdan kopmuş, yenisine savrulmuştum. Kazayı araştırma ekibimizle aramız beklediğimden iyi olmuştu. Ara sıra güldüğümüz, gülüştüğümüz oluyordu. Ekimin sonlarında olmamıza rağmen evin önünde her akşam toplaşıp dertleşiyorduk. Belli etmesem bile ekip arkadaşlarımın hepsiyle anlaşıyor ve onlara değer veriyordum.

Furkan'larla aramıza hafif bir soğukluk girmişti. Bunun onlar da farkındaydı fakat ses etmiyorlardı. Cansu'yla ara sıra kız kıza takılıyorduk mesela, neredeyse eski sağlığına tamamile kavuşmuştu. Diğer yandan beni şaşkınlığa uğratan ama Alper'i mutlu eden haber sonunda ilişmişti kulağımıza. Buse iyileşiyordu. Hatta en son Alper'le olan konuşmamızın üzerine öğrendiğime göre yakın zamanlara taburcu bile olabilirdi. Buse'den bu ani sürprizi hiçbirimiz beklemiyorduk sanırım, Alper dışında.. Bir tek o umutlarını yitirmemiş, ayakta kalmıştı..

Son 1 haftada yavaş yavaş 'Şüpheliler Listemizi' de oluşturmuştuk. Katil olduğundan şüphelendiğimiz insanları ve okuldaki garip tavırlarıyla dikkatimizi üzerine çekenleri Ozan'la beraber tarayıcı gibi gözden geçirip değerlendirerek ne derece şüpheli olduğunu puanlamıştık.

Çıkmaz SokakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin