1. Sezon 13. Bölüm: New Directions

877 35 30
  • Dedicated to Burcu Yuruk
                                    

The New Glee'nin önceki bölümlerinde;

Puck zorla Glee klübüne girdi ve bir kişi eksikliği olan Glee kulubünün açığı kapandı. Blaine'in babası onun eşcinsel olduğunu öğrendi ve Blaine ortalıklarda yok! Sizce yarışmada olabilecek mi? Herkes son gaz yarışmaya hazırlanırken yarışma günü geldi çattı! Bakalım neler olacak hep beraber göreceğiz. İşte The New Glee'de bunları kaçırdınız.

*Yarışmanın başlamasına son 1 saat. Tüm yarışmacılara başarılar dileriz!*

Anons sesiyle birlikte yarışmaya henüz yeni gelmiş Glee kulüp üyelerinin heyecanları ikiye katlandı. Her kafadan ses çıkmaya başlamış, garip diyaloglar ortaya çıkmıştı. Tabii Rachel diyalogları hariç. Kendisi yarışma öncesi sesini korumak için hiç konuşmuyor, komutlarını elindeki not defterine yazarak Finn'e iletiyordu.

Mercedes: "Stresten kilo almışım, elbisem olmuyor!"

Tina: "Sanırım kusacağım."

Will: "Evet, toplanın bakalım gençler! Buraya kadar elimizden geleni yaptık, bundan sonra yüreklerinizi ortaya koymanızı ve heyecanlanmamanızı istiyorum."

Kurt: "Mr. Schue bir problemimiz var, Blaine yarışmaya gelemeyeceğini söyledi."

Will şaşkınlıklan açılmış gözlerini gizleyemeden titrek ses tonuyla konuşmaya başladı.

Will: "Ne! Nasıl, neden gelemiyor?"

Rachel duyduklarından sonra konuşmama kuralını bir yana bırakarak rapçi misali konuşmaya başladı.

Rachel: "Bunu son 1 saat kala mı dile getiriyor. Bu gerçekten çok ama çok bencilce bir düşünce. Kişi eksikliğinden direkt diskalifiye olacağız ve bende onu öldüreceğim. Tüm suç bizim. Warblers'tan gelen birisine güvenmeyeceğimizi söylemiştim. Kesin işbirlik içerisindeler."

Puck: "Yarışmadan diskalifiye oluyorsak üstümden şu kıyafetleri yırtıp atıyorum. Gerçekten seksilik düzeyimi eksilere indiriyor."

Will: "Puck kıyafetlerini çıkartmıyorsun. Ayrıca Blaine'in gelemeyeceğinden emin miyiz?"

Kurt: "Malesef Mr. Schue, okuldaki dedikodulardan babası rahatsız olmuş." Kurt sözlerini bitirdiğinde gözlerini yerde bir şey arıyormuşcasına gezdirdi. Kimsenin bir şey sormamasını diliyordu.

Finn: "Bence onu arayabilirsin Kurt. Bu arada Santana nerde?"

Brittany: "Jüriler için önceden bir planı olabileceğini söyleyip gitti."

Kurt: "Tam tamına 23 kez aradım, telefonu kapalı. Gerçi bir kez daha arasam sorun olmaz sanırım." Kurt'ün anında yanakları kızardı çünkü ağzından bir şey kaçırdığını fark etmişti.

Kurt, Blaine'i arar.

Kurt: "Blaine, yarışmaya son 1 saat kala gelmeyeceğini söyleyemezsin. Sana ihtiyacımız olduğunu biliyorsun. Aaa! Pardon baba. Evet. Evet. Teşekkürler. Görüşürüz."

Bu durumda bile Kurt'ün telefon görüşmesi herkesi güldürebilmişti. Hatta Sam, konuşmayı Kurt'ün peltekvari konuşmasına benzer bir şekilde taklit etmeye başladı. Ortamın gerginliği dağılmışken içeriye nefes nefese bir şekilde birisi girdi. EVET BLAINE! Başta Kurt olmak üzere çoğu kişinin gözleri sevinçle doldu. Her zamanki gibi Rachel hariç. Kendisi dudak büzmüş bir halde Blaine'e bakıyordu. Muhtemelen geçen zaman zarfında çalışamadıklarından şikayetçiydi.

Finn: "Yarışma şakası filan mıydı bu Blaine, aklımızı çıkarttın."

Blaine: "Aslında gelmek için evden kaçmam gerekti. Siz benim ailemsiniz, sizi yüz üstü bırakmazdım." Son kelimelerini söylerken Blaine'in gözleri Kurt'ün gözleriyle buluştu. Gelmeyi istemesinin en büyük nedenlerinden birisi de oydu. İç sesine daha fazla yer veremeden kendisini tüm kulübün kolları arasında buldu. Gerçekten yaptığı büyük bir fedakarlıktı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 31, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The New GleeWhere stories live. Discover now