3| Αναπάντεχα περίπλοκο

847 64 307
                                    

Wait a minute!I think I left my consciousness in the 6th dimension

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Wait a minute!
I think I left my consciousness in the 6th dimension.

[Willow Smith - Wait a Minute!]

Τρεις ώρες πέρασε ο Νέστορας ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, μέχρι να αποφασίσει τι θα έπρεπε να βάλει στο αποψινό πανηγύρι στο νησί

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Τρεις ώρες πέρασε ο Νέστορας ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, μέχρι να αποφασίσει τι θα έπρεπε να βάλει στο αποψινό πανηγύρι στο νησί. Δεν είχε παραβρεθεί ποτέ σε τέτοια εκδήλωση, παρά μόνο είχε διαβάσει για αυτές σε παλιά βιβλία. Η Adeline του φώναξε να βιαστεί, καθώς το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο και δεν ήθελε με τίποτα να αργήσει. Πότε δεν αργούσαν. Νόμος με επίσημη σφραγίδα των γονιών του.

Όσο το αυτοκίνητο περνούσε δίπλα από το σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα αργά το απόγευμα, το αγόρι προσπαθούσε να φανταστεί την εικόνα της γιορτής στο μυαλό του. Το μόνο που του ερχόταν ήταν φωνές αγριανθρώπων, μεθυσμένους νησιώτες, παιδιά να τρέχουν ανήσυχα, κακόγουστη παραδοσιακή μουσική, ομάδες ανθρώπων να χορεύουν άγνωστους χορούς για εκείνον και τέλος, παζάρι με απομιμήσεις ακριβών οίκων μόδας.

Οι σκέψεις αυτές άγχωναν περισσότερο το νέο. Τι θα γινόταν αν έπρεπε να χορέψει με το ζόρι; Ποτέ του δεν έμαθε παραδοσιακούς χορούς. Η Adeline του έμαθε να χορεύει μόνο βαλς. Και ύστερα, πώς θα καταφέρει να ανεχτεί την μουσική του πανηγυριού; Ο ίδιος μεγάλωσε με πιάνο, βιολί και φλάουτο, όμως δεν πίστευε πως σε τέτοιου είδους μέρη ήξεραν καν ποιος είναι ο Ντεμπυσσύ.

Anatomy of a DeliriumΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα