18| Το αντίο

566 36 46
                                    

So won't you slide awayBack to the ocean, I'll go back to the city lights

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

So won't you slide away
Back to the ocean, I'll go back to the city lights.

[Miley Cyrus - Slide Away.]

Λένε πως όταν είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου, βλέπεις τον κόσμο από μία άλλη οπτική γωνία

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Λένε πως όταν είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου, βλέπεις τον κόσμο από μία άλλη οπτική γωνία. Σαν να βρίσκεσαι εγκλωβισμένος στο σκούρο μαύρο του γαλαξία και ξαφνικά να εμφανίζονται μπροστά σου τρισεκατομμύρια φωτεινά σώματα, το καθένα με την δική του λάμψη, την δική του ομορφιά. Τότε είσαι αισιόδοξος, τότε ελπίζεις.

Ο Νέστορας χόρευε εκστασιασμένος στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής. Τα έφηβα παιδιά στο πάρτι χαίρονταν τις τελευταίες καλοκαιρινές στιγμές τους, πριν αποχαιρετήσουν την ζέστη και την ξεγνοιασιά. Το σχολείο θα άρχιζε σε μερικές μέρες και όλοι θα ήλπιζαν πάλι σε ένα νέο καλοκαίρι.

Το αγόρι κοίταξε την Αρετή που χόρευε σαν παιδάκι μαζί με την Γαλήνη και τον Σπύρο που γελούσε με τις γελοίες τους χορευτικές κινήσεις. Ο Μίλτος, όπως όλοι φυσικά, είχε πιεί λίγο πάρα πάνω από όσο αντέχει ο οργανισμός του και η Αγάπη του πρότεινε να πάψει να χορεύει τόσο έντονα για λίγη ώρα, βάζοντάς τον να κάτσει σε μια άδεια πολυθρόνα. 

Ο οικοδεσπότης τους δεν είχε μεθύσει ολοκληρωτικά όπως στο προηγούμενο πάρτι. Σκέφτηκε να οργανώσει αυτή την συνάντηση ακριβώς όπως στην αρχή των διακοπών του στο νησί. Του άρεσαν οι ιστορίες να κάνουν κύκλους και λάτρευε αυτό το φαινόμενο στα βιβλία που διάβαζε. Είδε την ώρα στο ρολόι του και αποφάσισε πως ήταν στιγμή να πάνε κάτω στην πισίνα. Αφού προσπέρασε λίγο κόσμο και έφτασε στην τραπεζαρία, πήρε μαζί του ένα καινούργιο μπουκάλι ουίσκι. Πλησίασε τα παιδιά και τους έκανε νόημα να τον ακολουθήσουν κάτω στο κήπο.

Anatomy of a DeliriumΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα