13| Ραντεβού στα αστέρια

645 37 48
                                    

Heaven, I'm in heaven,And my heart beats so that I can hardly speak

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Heaven, I'm in heaven,
And my heart beats so that I can hardly speak.

[Ella & Louis - Cheek To Cheek.]

Πέρασε για ακόμα μία φορά το χέρι του ανάμεσα από τα μαλλιά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πέρασε για ακόμα μία φορά το χέρι του ανάμεσα από τα μαλλιά του. Ήθελε να βεβαιωθεί πως δεν έμοιαζαν με το κανονικό, συνηθισμένο του χτένισμα. Αυτή την φορά δεν είχε χρησιμοποιήσει καθόλου τζελ και η Adeline δεν έμοιαζε πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Ο Νέστορας όμως δεν άκουσε την άποψη της για πρώτη φορά στην ζωή του και αποφάσισε μόνος τι θα φορούσε στο ραντεβού. Είχε επιλέξει απλά ρούχα με ήπια καλοκαιρινά χρώματα και είχε βάλει το καλό του ρολόι. Στην πλάτη του είχε κρεμασμένο το σακίδιο του. Εκεί ήταν κρυμμένη η έκπληξη της βραδιάς.

Χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και περίμενε χαμογελαστός. Από μέσα ακούστηκαν φωνές. Δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος ακριβώς φώναζε σε ποιον, αλλά μπορούσε να μαντέψει. Την πόρτα την άνοιξε απότομα ένας ψηλός, γεροδεμένος άνδρας. Τον εξέτασε με την αυστηρή ματιά του και το αγόρι άρχισε να ανησυχεί.

"Εσύ είσαι ο Νέστορας;" Τον ρώτησε με ένα επικριτικό βλέμμα στο πρόσωπο του.

"Μάλιστα, κύριε. Ήρθα να πάρω την Αγάπη."

"ΑΓΑΠΗ! ΗΡΘΕ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ!" Ακούστηκε από μέσα η δυνατή φωνή της Γαλήνης, που καλούσε την αδερφή της να κάνει γρήγορα, ίσως για να απαλλάξει το αγόρι από την άβολη κατάσταση.

Anatomy of a DeliriumΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα