6| Αλμύρα

709 46 62
                                    

When you hold my hand I understand the magic that you doYou're my dream come true, my one and only you

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

When you hold my hand I understand the magic that you do
You're my dream come true, my one and only you.

[The Platters - Only You.]

Δέκα το πρωί

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Δέκα το πρωί. Η Γαλήνη μαζί με την μικρότερη αδερφή της κάθονταν μόνες στο δωμάτιό τους. Ο ανεμιστήρας επαναλάμβανε την καθορισμένη περιστροφή του, χωρίς όμως να δροσίζει τα κορίτσια. Η μεγαλύτερη αδερφή είχε στα πόδια της ένα νέο βιβλίο. Το είχε δανειστεί από την βιβλιοθήκη του νησιού και δεν μπορούσε να σταματήσει να διαβάζει. Είχε αυτή την έντονη επιθυμία να μάθει τα πάντα για την συνέχεια της ιστορίας. Ένας μεγάλος έρωτας που άξιζε να διαβαστεί.

Η Αγάπη, σε αντίθεση με την αδερφή της, ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα με το κινητό στα χέρια της. Παρακολουθούσε τις ζωές των άλλων πίσω από μια άψυχη οθόνη. Δεν την ένοιαζε τίποτα. Ήθελα απλά να δει την επόμενη φωτογραφία, το επόμενο τραγούδι, το επόμενο στιχάκι που κάποιος είχε δημοσιοποιήσει.

Και οι δύο ήταν απαθείς με τον δικό τους τρόπο.

Ξάφνου μια πόρτα βρόντηξε με δύναμη. Ύστερα, ένταση στο διπλανό δωμάτιο και φωνές. Πάλι αυτές οι φωνές.

Τα κορίτσια αγνόησαν τους γονείς τους και προσπάθησαν να συγκεντρωθούν στις δραστηριότητες τους. Το κελάηδημα των πουλιών, το τραγούδι των τζιτζικιών από το ανοιχτό παράθυρο και ο ενοχλητικός ήχος του ανεμιστήρα δεν ακούγονταν πια. Τους ήχους αυτούς τους κάλυπταν φωνές.

Anatomy of a DeliriumΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα