5| Κάτι για την ελπίδα

773 57 100
                                    

An August summer nightSoldiers passing byListening to the wind of change

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

An August summer night
Soldiers passing by
Listening to the wind of change.

[Scorpions - Wind Of Change.]

Ελπίδα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ελπίδα...

Η Ελπίδα είναι...

Για εμένα ελπίδα σημαίνει...

Ελπίζω στο ότι...

Τίποτα!

Βρισκόταν 2 ώρες πάνω από το τσαλακωμένο κομμάτι χαρτί του. Είχε άρχισει την παράγραφο αυτή πάνω από 10 φορές, μάταια όμως. Τα πεζά κείμενα του δεν τον ικανοποιούσαν. Προσπάθησε να γράψει ένα ποίημα. Είχε διαβάσει αμέτρητες ποιητικές συλλογές σε διαφορετικές γλώσσες, αλλά δεν κατάφερε ούτε έναν στοίχο να σημειώσει πάνω στο χαρτί.

Γιατί έπρεπε να είναι αυτό το θέμα;

Αυτές οι ημιτελείς προτάσεις βασάνιζαν τον Νέστορα, καθώς έπρεπε να είχε ήδη τελειώσει το γράψιμο του. Σήμερα είχε καλέσει τα παιδιά στο σπίτι του για να διαβάσουν όλοι μαζί. Ήταν σίγουρος πως ο καθένας τους θα είχε καταφέρει να γράψει κάτι. Έστω κάτι απλό.

Η ώρα περνούσε γρήγορα. Τύλιξε το σχεδόν άδειο χαρτί του και το έβαλε στην τσέπη της βερμούδας του. Κοιτώντας από το παράθυρο τον ουρανό είδε τον ήλιο να δύει και υπέθεσε πως ήταν η ώρα να έρθουν. Κατέβηκε στο σαλόνι και τρέχοντας σχεδόν έφτασε μπροστά στον πελώριο καθρέφτη. Έφτιαξε τα μαλλιά του με εξαιρετική προσοχή χρησιμοποιώντας τα λεπτά δάχτυλα των χεριών του. Ο ίδιος είχε παρακαλέσει την Adeline να μην τους ενοχλήσει καθόλου σήμερα. Φυσικά η νταντά του συμφώνησε να μην επέμβει στη συνάντηση των νέων και να περάσει το βράδυ της στη βιβλιοθήκη.

Anatomy of a DeliriumΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα