Egy hét

106 13 0
                                    

A rosszullét rohamosan kezdte átvenni a testem felett az uralmat. Chanyeol nem válaszolt, így gondolom utazik és remélem pihen. Tegnap még a pokolba kívántam volna, de most nincs erőm rá haragudni. Lehet, tényleg meg kellene beszélnünk, ám jelenleg minden leköti a figyelmemet, csak a sztárkölyök nem.

- Baekhyun, ébresztő - nyit be apa, ezzel egy nem épp kellemes ébredésre kényszerítve engem. Reflexszerűen nyúlok a telefonomért, hogy megnézzem az időt, de még mindig meglepődök, hogy másmilyen alak fogad. - De most! - teszi még hozzá a megszokott parancsszót.
- Apa… - krákogom, remélve, hogy meghallja.
- Mondjad - fordul vissza, jobban kitárva az ajtót, mert egyébként nem szokása bejönni, csak résnyire engedi, hogy aztán ott szóljon be. Nem tudom, miért, de jobb is, így legalább ad némi szabad teret.
- Nem vagyok jól - ejtem ki félve, hisz ilyenkor, ha nem is mondja a szeme - pedig szokta -, hogy mit gondol, attól még érzem. Ha nem segítek, elesünk az ütemtől, egyedül rá marad sok minden, és csak nyűgöt jelentek. Talán nem helyes, talán más családokban nem így van, de nekem hasznom kell, hogy legyen.
- Mi bajod? - kérdi, s hangjából tisztán kivehető, hogy ideges.
- Hányingerem és lázam is biztosan van, meg szédülök - támasztom meg hátul kezeimet, hogy fel tudjak ülni, de elég nehézkesen megy.
- Örülök - morogja. - Menj majd el orvoshoz - zárja le a beszélgetést és kimegy. Sosem kaptam és sosem vártam többet. Tudom, hogy még lesz egy szentbeszéd arról, hogy minek mentem a városba, meg hasonlók. Örül, hogy lesz jogsim, mert akkor több mindent meg tudok csinálni, de valamibe mindenképpen bele kell kötni.

Nem tudom, mennyi ideje tengődök félálomban, anya is volt bent azóta, hozott reggelit, meg gyógyszert, mikor újra írtak. Más nem lehet, eddig csak ez történt, ha csipogott a telefon.

Park Chanyeol
Szia *-* Hogy aludtál? Képzeld, megérkeztünk és nagyon szép a hely. Tokyoban vagyunk és az egész utat Sehun mellett töltöttem, de ő bedugta a fülét és egyáltalán nem figyelt rám, előttem meg Yixing hyung csak aludt, így nagyon unatkoztam. Mondjuk most sem sokkal jobb a helyzet… >...<

Összevont szemöldökkel olvasom a mini monológot, amit nem értek, miért kaptam, de az jó, ha jó. Mármint, ezek jót jelentenek, nem?

Byun Baekhyun
Nem nagyon aludtam… Ki az a Sehun?
Vagyis tudom, hogy az egyik tag, de melyik?

Park Chanyeol
Várj, küldök képet :3

Én ugyan nem szaladok sehova…

Park Chanyeol

Ő Hunnie, a maknae

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ő Hunnie, a maknae.
Amúgy azt hittem dolgozol már és nem fogsz egyhamar válaszolni. Miért nem aludtál?

Sokat látok a képen Hunnie, a maknaeból, de mindegy.

Byun Baekhyun
Lebetegedtem

Park Chanyeol
Mi a baj???? :O Fáj valamid? Felhívlak!

The changeWhere stories live. Discover now