*18*

1.9K 168 131
                                    

Merhaba!

Kitabı türk dizilerine çevirmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama halledicem -_-

Şey de yapın mesela, yorum?

☆ vermeyi unutmayın lütfen!

*💛*

Luna elindeki kitabı rafa yerleştirirken onu izleyen Rolf masada oturuyordu. Sözde ders çalışmak için gelmişlerdi ama Rolf onu izlemekten başka hiçbirşey yapmamıştı.

"Bana bakmayı kes de eline bir kitap al. " dedi Luna gülerken. Rolf ise yaptığı şeyin farkına varıp kızarmıştı.

"Ow utanma Rolf. Bu çok sevimliydi. Ama ders çalışsak da fena olmaz."

Luna birkaç kitap alıp yanına oturdu.
Rolf pek konuşkan değildi. Genelde sadece gülümser veya kitabını dışından okurdu.

"Anladığım kadarıyla ders çalışmaya niyetin yok. Pekii bana kitap okumak ister misin Rolf?"

Luna gülümseyerek Rolf'e bakarken Rolf ikisinin de çok sevdiği kitabı eline almıştı bile.

Yüksek sesle okumaya başlayınca kütüphanedeki sessizlik bozulmuştu. Tabi kimse onlara kızmamıştı. Rolf öyle tatlı bir çocuktu ki kimse ona bağırmayı veya karşı çıkmayı istemezdi.

Kütüphaneye giren Hannah ve Neville onların bu haline güldü ve kendilerini uzak bir masaya attılar. Hannah, Neville'e ders çalıştıracaktı.

Kütüphanedeki tek ses Rolf'ün sesi olmuştu artık. Herkes pür dikkat onu dinliyordu. Hikaye sürükleyiciydi. Ama bir taraftan da bu durumdan rahatsız olan birileri vardı. Hermione gibi.

O sadece ders çalışmak istiyordu ama Rolf'ün sesi tüm odada yankılanıyordu.
Ayağa kalktı ve kendini dışarı attı. Merdivenlere gelince nereye gittiğini bile bilmeden bir tanesine tutundu ve hareket etmeye başladı.

Kendini bir süre sonra bahçede bulan Hermione karagöle yakın bir yerde kitap okumanın iyi olacağını düşündü. Hızlı adımlarla giderken bahçede oturan Draco onu görmüştü bile.

Draco da ayağa kalkıp Herm'i takip etmeye başladı. Yanında Crabbe ve Goyle yoktu. Bu sebeple daha rahat takılıyordu.

Herm bir bank'a oturup kitabını açtı. Draco ise ona yakın başka bir bank'a çökmüştü bile. Önlerinde spor yapan Drumstrang öğrencileri vardı. Ve birçok kız onları izlemek için bu bankları dolduruyordu. Her kızın favorisi farklı olsa da çoğunluk Victor Krum için çıldırıyordu.

Herm ise hiç oralı değildi. Değil çocuklara bakmak, kafasını kitaptan kaldırmıyordu bile. Bu Draco için güzeldi. Zaten konuşmaya bile çekindiği kızın başka erkeklere bakması hiç hoş olmazdı. Bir anda ortaya çıkan kız grubu bankları doldururken ikisi de Hermione'yi arasına sıkıştırmıştı. Herm buna sadece gülse de kızların ağızlarını yaya yaya baktıkları çocuklar hakkındaki dedikoduları onun da ilgisini çekmişti.

Krum arada onlara göz kırpıyordu. Kızlar buna eriyip biterken Herm ise sadece gülüyordu.

Draco iyice gerilmişti. Kızlar sürekli o aptallardan söz ediyorlardı. Herm de kitabı bırakmıştı. Saatler süren sohbet sonunda kızlar gitmiş, banklarda sadece Herm ve Draco kalmıştı.

𝐁𝐢𝐫𝐝𝐲 | Harry Potter Fanfic Where stories live. Discover now