*25*

2K 180 64
                                    

Final bölümü.

Umarım sizi biraz da olsa eğlendirebilmişimdir.

En azından son bölüme özel olarak birkez olsun vote verin.

*💛*

Birdy kucağındaki ufak çocuğu dolaba saklayıp, üzerini örttü. Küçük Teddy daha minicikti. Hogwartsa saldıran onca yaratık etrafa korku salıyordu.

Genç kız kapıdan çıktı. Eliyle kavradığı asa ile koridorlarda ilerledi. Nymphadora Teddy'i korumak için odanın kapısından ayrılmıyordu.

Remus ve Sirius ön bahçede savunma yaparken, James ve Harry Voldemort'u öldürmek için çabalıyorlardı.

Hermione kanayan kolunu sarmıştı. Canı yansa da arkadaşlarının arkasını korumaya çalışıyordu.

Ron, Draco, Pansy ve Neville arka taraftan gelen ölümyiyenleri püskürtmeye çalışıyordu.

Birdy karşısında kabarık saçlı o kadını gördü.

"Bellatrix! " diye seslendi ona. Onu annesinden ayıran katile baktı.

"O-ow sanırım yakalandım!" Dedi kabarık saçlı kadın.

Birdy asasını ona doğrultup gülümsedi.

"İyi geceler." Dedi fısıldayarak.

Bellatrix de ona karşılık vermişti. İkili mücadelede ederken Birdy arkasında birisinin varlığını hissetti. Bir kadının eli asasına dokundu.

O an kızın gözünden bir damla yaş aktı.

"Hadi kızım! Başarabilirsin!"

Hiç duymadığı annesinin sesini duydu genç kız. Sanki ruhu hafifledi o an. Son gücünü de kullanıp son kez denedi şansını. Neyseki başarabilmişti. Bellatrix'in cansız bedeni yerde duruyordu.
Birisini öldürmenin kendisini bu kadar rahatlatacağını bilmezdi Birdy. Annesinin ruhu uçup gitmişti. Kolundaki yıldızlara baktı. Onlar da siliniyordu yavaş yavaş. Kendi savaşını kazanmıştı genç kız.

Birdy yardıma ihtiyacı olan öğrencilere yardım etmeye çalışırken bir gürültü koptu. Ön bahçede görülen büyük ışık kümesi tüm okulu aydınlatmıştı. Sonunda yükselen sevinç çığlıkları duyuldu. Görülen o ki Voldemort artık gitmişti.

Genç kız pencereden aşağı kontrol etti. James ve Harry, Lily'nin intikamını beraber almıştı. Profesör Slughorn genç kızın yanına yanaştı.

"Hadi Birdy, gidip yaralıları toplayalım. Acil yardım etmemiz lazım."

Birdy kafasıyla onayladı. Savaş sona erse de herşey bitmemişti. Kayıplar çok fazlaydı.

Birdy ön bahçede yatan cansız bedenlere baktı. Ölüm öyle korkunç birşeydi ki kimse bunu anlayamazdı. Bir çığlık yükseldi üst kattan. Remus kucağında Nymphadora ile koşarak aşağı iniyordu.

Birdy yavaşca nefesini bıraktı. Buraya gelirken ölmeyi bile göze almıştı ama ablası saydığı kadının cansız bedenini görmek ağır gelmişti ona.

Eliyle yanağını okşadı genç kadının. Herkes kendi kaybı için ağlıyordu o an. Remus belli belirsiz hıçkırıyordu. Karısını kaybetmişti. Tıpkı diğer iki arkadaşı gibi.

Birdy üst kata çıktı ve saklandığı yerden küçük bebeği çıkardı. Nymphadora oğlunu korumak için ölmüştü. Aynı Lily Potter gibi.

Birdy kendi yaşadıklarını Teddy'nin de yaşayacağını anladı o an. Annesiz bir hayat sürecekti o da.

Yaralılar şifacılar tarafından iyileştirilirken, ölen büyücüler de şanlı bir şekilde göğe yükseliyordu.

2 yıl sonra;

Remus oğlunun montunu giydirdi. Evden hemen çıkmaları gerekiyordu yoksa geç kalabilirlerdi.
Önlerinde duran hızır otobüse bindiler ve Potter'ların evinin yolunu tuttular. Sirius ve Birdy ise cisimlenmeyi seçmişti. Hangi yolla olursa olsun iki aile de zamanında ulaşabilmişlerdi.

James gülümseyerek onları içeri aldı. Masayı kuran Harry misafirlerine tek tek sarılırken onlarla yaşayan Dobby etrafı bir çırpıda toplamıştı.

Herkes masaya oturup keyifle sohbet ediyordu.

Hikayenin sonu herkes için güzel bitmişti.
Duvarda duran kocaman tablo da bunun bir kanıtıydı. Hayatta kalan kim varsa o tabloda gülümsüyordu. Harry Potter ve kocaman ailesi, herşeye rağmen, herkese rağmen gülümsüyordu.

Birdy eliyle kolyesini tuttu. Her daim ona yardım eden, hep kalbinde kalan annesine gülümsedi. Hayatı boyunca onu koruyacağını bildiği annesine içinden teşekkür etti.

O an odada üç kişi daha vardı. Üç annenin ruhu. Evlatlarından koparılan üç anne. Savaşan, yenilse de kazanan üç anne. Herşeye rağmen gülümseyen üç anne.

*🖤*

Bitti.

Dediğim gibi yazmak için yazdım bu finali yani aklımdaki kadar güzel olmadı.

Ama beni suçlamayın. Sizden tek birşey istemiştim. O da vote vermenizdi, ama bu kadar kolay birşeyi bile yapmadınız.

Herneyse.

Umarım beğenmişsinizdir.

Nox /*

𝐁𝐢𝐫𝐝𝐲 | Harry Potter Fanfic Where stories live. Discover now