*24*

1.4K 139 37
                                    

Merhaba!

Sanırım artık bu kitabı yazmak istemiyorum. Ancak yayından kaldırmak da istemiyorum. Bu nedenle olaylar çok hızlı gerçekleşecek. Sadece finali yazmak için yazıyorum.

Birdahaki bölüm final ^-^

*💛*

Birdy başının ağrısı ile uyandı. Dün yaşadığı olayları anımsayınca eli dudağına kaydı. Sirius yatakta horulduyordu. Tabi o gürültü içinde romantik düşüncelere dalmak imkansız oluyordu.

Genç kız ayaklanıp terliklerini giydi. Saat daha çok erkendi. Kapıyı araladı ve dışarı çıktı. Koridorda kimse yoktu. Minik adımlarla salona girdi. Kendini koltuğa bıraktı. Sanki anlaşmışlar gibi Hermione ve Hannah da kapıda belirmişti.
Hannah elinde bir kitap tutuyordu.

"Bu gece yola çıkmalıyız."

"Ne?" Dedi Birdy.

"Lotus çiçeği yarın yaprak dökecek. Sen sormadan söyleyeyim James Potter'a mektup yolladık. Hermione'nin baykuşu çok işe yaradı. Bilgileri bugün bize ulaşır. Ee onları öğrendikten sonra büyüyü yapmak çok basit olacak. "

Bird fazla düşünmeden onayladı. Gün boyunca olabildiğince normal davranmaya çalışıp geceyi beklediler.

Nihayet gece olunca gelen mektuptaki adrese gitmek için yola çıktılar. Üç kız soğuk havaya rağmen hızla ilerliyordu. Sonunda eski bir kasabaya ulaştıklarında büyünün gerçekleştiği evi bulmayı başardılar.

Birkaç başarısız deneme ve patlamadan sonra büyüyü bozmayı başarmışlardı. Ya da sadece ümid ediyorlardı. Gece'nin karanlığında eve doğru yol aldılar. Kar yağışı tipiye dönmüştü. Neyseki üç kız da eve donmadan ulaşabilmişlerdi. 

Kapıyı yavaşca araladı Birdy. Karşısında babasını bulmayı beklemiyordu elbette. Sirius kaşları çatılmış bir halde onları süzerken üçlü içeri girdi. Olayları anlatmalarıyla azar işitmeleri bir olmuştu. Sirius bunun çok tehlikeli olduğundan yakınıyordu. Ancak sonuçta herşey hallolmuştu.

Cedric Black ailesinin evinde daha fazla kalmamış ve kendi evlerine dönmüştü. Biraz daha Sirius ile aynı ortamda kalsa canlı olmayabilirdi.

Ertesi gün gazetelerde büyük bir skandal olduğu yazıyordu. Öldüğü zannedilen James Potter Azkabandan çıkmıştı. Bunu haber alan Harry babasını görmek için evden kaçmış, kendisini Black malikhanesine atmıştı.

James ve Harry sonunda kavuşmuştu.

James o gece eve gizlice giren Peter tarafından kurtarılmıştı. Peter yaptığı hatayı anlayıp arkadaşlarını kurtarmak istemişti. Bir ölümyiyenden aldığı saç ile çok özlü iksir hazırlamış ve James'e o gün içirmişti. Ölmek üzere olan James kurtulmuş olsa da iksir yan etki yapmış ve süresi kalıcı olmuştu. Peter ve James işleri yoluna koymak isterken seherbazlara yakalanmışlar, James azakabana giderken Peter da fare olup kaçmıştı. Sirius ve Remus bunlardan yeni haberdar olduklarından bahsetmişlerdi. Herşeye rağmen birarada oldukları için herkes mutluydu.

Herşey yoluna girmiş, ertesi yıl herkes okula dönmüştü. Harry artık Dursley ailesi ile kalmıyor, babası ile tuttukları evde yaşıyordu. James Potter da Voldemort'a karşı savaşabilmek için yoldaşlık ile çalışıyordu.

Yıllar sonra biraraya gelen üç arkadaş son kez Voldemort'u yenmek için canla başla çalışıyordu.
Birdy yeni okul yılında Cedric ile beraber okulu alt üst ederken, Hogwarts koridorları birçok aşk ile dolup taşıyordu.

Sonunda duygularını Ginny'e açma fırsatı bulan Harry hem babasına kavuşmuş hem de sevdiği kız ile beraber olmuştu. Ron ilk başlarda bu birlikteliğe sıcak bakmasa da sonunda kabullenmişti.

Hermione ne kadar kendisine itiraf edemese de Dracodan hoşlandığını anlamıştı. Bu sırrı içinde tutmaya çalışırken duygularının karşılıklı olduğunu öğrenmişse de yine de kendine yediremiyordu.

Pansy daha fazla dayanamamış ve Ron'u öpmüştü. Okuldaki en büyük skandal bu olmuştu. Sene boyunca başlarına gelen onca olaydan sonra bile o öpücük hâlâ unutulmamıştı. 

Herşey az çok yerine oturmuştu. Çoğu kişi mutluydu. Bu sırada yine mutlu bir haber gelmiş,  Nymphadora'nın hamile olduğu anlaşılmıştı.

1997 senesine kadar sakin bir hayat yaşayan büyücü dünyası 1998 senesinde büyük bir yıkıma uğramıştı. Sonuçları çok ağır olan bu yıkım, yüzyıllarca herkese anlatılacaktı.

*🖤*

Dediğim gibi hızlı hızlı anlatıyorum. Zaten vote falan da vermiyorsunuz. En azından kitap final yapsın da tamamlanmış olsun.

☆ vermeyi unutmayın lütfen!

(Her ne kadar vermeyeceğinizi bilsem de -_- )

𝐁𝐢𝐫𝐝𝐲 | Harry Potter Fanfic Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin