Bölüm 35

217 30 4
                                    

Merhaba.

Ramazanın ilk gününde sizi yeni bir bölümle mutlu etmek istedim.

Umarım beğenirsiniz.

İyi okumalar dilerim.

Tony kuşkulu bir ifadeyle bana bakarken suratımdaki muzip gülümsemeyi çözmeye çalışıyordu. Kafasının karıştığını her halinden belli oluyordu. Doğrusu bu konuda ona hak veriyordum. Daha 1 ay öncesine kadar suratı asık olup işini nefretle yapan adam bugün işini şevkle yapıyordu. Beyninde ileri geri gelen düşüncelerden bir cevap arıyor, bulamıyordu. Bu olay onun kaşlarını çatmasına sebep oluyor, aradığı sorulara cevap arıyordu.

Sonra sorunun cevabını buluyor, derin bir nefes alıp yüzüne bir rahatlama geliyordu. Cevap oldukça basitti. Luiz'i uyuşturucu çetesinden kovmuştu. Böylelikle diğer uyuşturucu satıcılarına göz dağı vermiş oldu. Ayrıca benim çenemi kapattırmış oldu.

Mantıken yaptığım hareketler bunu onaylar biçimdeydi. Luiz'in gerekli cezayı aldığını düşünüyor ve işimi kaldığım yerden devam ediyor izlenimi veriyordum. Halbuki Tony içimde hiçbir zaman sönmeyen intikam ateşinin farkında değildi. Hala ilk günkü gibi sıcaklığını koruyordu. Şayet ki meydana çıkarsa Herda X uyuşturucu çetesinden geriye sadece küller kalacaktı.

"Her şeyin tam teşkilat hazır olduğundan emin misin Leonard?"

Bakışlarımı kaldırıp ona baktım. Suratımda bezmiş bir ifade vardı. Kim bilir bugün bu soruyu bana kaç kez sordu?

"Evet her şey istediğin gibi hazır Tony. Lütfen bana böyle sorular sorma. Başım ağrımaya başladı."

Kafasını salladı. Suratında mahcup olmuş bir ifadeyle bana bakıyordu.

"Alışkanlık Leonard. Etrafında böyle adamlar olunca ister istemez sende her işe kuşkuyla bakıyorsun."

Bakışlarımı ondan ayrılıp önümdeki romana diktim, sayfaları gözden geçirirken umursamaz bir tavırla:

"Ben onlara benzemem Tony." Bakışlarımı tekrar onun gözlerine kilitledim.

"Benim yaptığım işte sıkıntı çıkmaz."

Kafasını salladı.

"Peki o zaman. Ben gidiyorum. Akşam görüşürüz."

"Görüşürüz." diyerek kısa kestim.

Kapıdan çıkarken baştan aşağı süzdüm. İçimdeki öfke lavlar kaynayıp duruyordu.

"Görüşelim Tony."diye mırıldandım. "Bu son görüşmemiz olacak."

***

1 ayımı özetlemem gerekirse oldukça telaşlı ve acı vericiydi. Bir yandan tüm bu olanlara rağmen Mike'ın acısını içime gömmüş, bir yandan Herda X içinde uyuşturucu çetelerini koordine ederken bir yandan bir sonraki toplantıda onları komple patlatmak için Chelsea ile planlar yapıyordum.

Yaptığım işlerde o kadar iyiydim ki Herda X çetesi geçen aylara nazaran daha çok mal sattı. Ayrıca bu süreçte tek bir tutuklanma ve aksaklık olmadı. Tony bile yaptığım işi takdir etmiş ve beni daha önce sağ kolu yapması gerektiğini söylüyordu.

Elimde biriktirdiğim bütün parayı Mike'ın kardeşine bıraktım. Onun sahiplenen bir teyzesi vardı. Parayı görünce gözleri heyecanla açılmış, binlerce kez teşekkür etmişti. Bende bu paranın Mike'ın kardeşine ait olduğunu ve o parayı eğer onun ihtiyaçları doğrultusunda harcamayıp kendi şeylerine harcadığını işitirsem bunu hiç iyi karşılaşmayacağımı söyledim. Kadıncağız korkuyla çekilirken temin verdiğim paranın yarısı kadarını tekrar ona verdim ve bu paranın Mike'ın kardeşine bakmanın bedeli olarak ona verdim. Kadın tekrardan binlerce kez teşekkür etti. Bende bir şey demeden yanından ayrıldım

Katil Avcısı (BİTTİ)Where stories live. Discover now