1.7

3.3K 264 51
                                    

@anonim2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@anonim2.x: Seninle mutlu oldu bedenim, seninle hayat buldu soğuk ellerim, bir seni sevdim bebeğim, mutluluk ikimizin her şeyim.

@ichbintalhaa: Resimdeki kişi sen misin?
°•> @anonim2.x: Evet :d

Ichbintalhaa:
Sana bir efsane anlatabilir miyim?

Anonim2.x:
Tabii ki :)

Ichbintalhaa:
Bu olaylar Japonya'da geçer.  O zamanlarda, derebeyleri arasında birçok savaşçının öldüğü, bütün ülkeyi üzüntüye, yalnızlığa boğan korkunç savaşlar olmuştur. Barışın olduğu zamanlar çok kısadır. Bir savaş bitince yenisi başlar.

Bütün bunlara rağmen, savaşın hiç uğramadığı çok güzel bir orman vardır. Yapraklarından nefis parfüm kokuları gibi kokuların saçıldığı ağaçlarla dolu bir orman… Ve hayatları boyunca işkence gören japon halkına teselli veren bir ormandır. Ne kadar savaş olursa olsun, ordulardan hiçbiri o güzel ormanı savaşla lekelemek istemez.

Bununla birlikte, o ormanda güzel kokmayan bir ağaç vardır. Bu ağaç hayat dolu olsa da, dallarında hiç çiçek açmamıştır. Bu sebepten dolayı, sanki ölü ve sırık gibi uzun ve kupkuru gözükmektedir. Aslında öyle değildir. Görünen odur ki; kokusuz olmak onun kaderinde vardır.

Kokusuz olan ağaç çok yalnızdır. Hayvanlar bile onun tuhaf büyüsünden etkilenme endişesiyle yanına yaklaşmamaktadır. Aynı sebepten dolayı çevresinde ot dahi çıkmamaktadır. Onun tek dostu yalnızlığıdır. Sakura efsanesi der ki; aslında genç olmasına rağmen oldukça yaşlı göründüğü için onun
yanına bir peri gönderilir.

Bir gece, bir peri ağacın yanında görünür ve nazik sözlerle onun güzel ve parlak görünmesini istediğini belirtir. Ona yardım etmek istemektedir. Böylece, peri yirmi yıl sürecek bir sihir için doğaüstü güçlerini kullanır. Bu esnada, ağaç kendini insan kalbinin hissettiği gibi hissetmeye başlar. Belki de bu şekilde kendini mutlu hissedecek ve tekrar güzel kokmaya başlayacaktır.

Peri ona sihir sayesinde ne zaman isterse hem bir bitkiye ve hem de bir insana dönüşebileceğini söyler. Diğer yandan, eğer bu yirmi yıl içinde kendi canlılığına ve parlaklığına tekrar kavuşamazsa, aniden öleceğini bildirir.

Efsanenin devamını bir süre sonra devamını anlatabilir miyim?

Sakın internetten bakma, kırılırım :)

Anonim2.x:
Anlaşıldı :))

Efsane çok güzel başladı. Oradaki peri ben miyim?

Ichbintalhaa:
Benim kurtarıcımsın.

Anonim2.x:
Sen böyle tatlı tatlı konuşursan nasıl kalbim daha fazla dayanmaz :")

<•>
B

u bölüm benim çok sevdiğim bölümlerden biridir bu arada ;)

Ölüm Savar • Bl | Texting [Bitti]Where stories live. Discover now