2.3

2.6K 216 33
                                    

@anonim2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@anonim2.x: Bir sakura efsanesi: Aşk mucizedir.

Anonim2.x:
O çocukla çok yakınsın. Sarıldığınızı gördüm.

Canım acıdı.

Ichbintalhaa:
O sadece bir arakadaş :3

Anonim2.x:
Ama ben yapamıyorken onun yapması.

Cidden çok rahatsız verirdi bir olay.

Ichbintalhaa:
Bir dahakine dikkat edeceğim :)

Efsaneye devam?

Anonim2.x:
Tabii~

Ichbintalhaa:
Kız onun adını sorduğu zaman ağaç Yohiro olduğunu söyler. Ve onlar çok yakın arkadaş olurlar. Konuşmak, şarkı söylemek, şiirler ve dergilerdeki öyküleri okumak için düzenli sıklıklarla buluşurlar. Ağaç Sakura hakkında ne kadar şey öğrenirse o derece ona yakın olmak istemektedir. Her gün onunla olabilmek için dakikaları saymaktadır.

Sakura efsanesinde der ki; Yohiro dayanamaz ve Sakura’ya olan aşkını ona itiraf eder. Ayrıca, ona gerçekte ne olduğunu söyler: yakında ölecek olan acı çeken bir ağaçtır, çünkü güzel kokmamaktadır. Sakura bunu duyunca şok olur ve bir müddet bir şey söyleyemez.

Aradan yıllar geçer ve 20 yılın bitmesine az bir zaman kalmıştır. Tekrar ağaca dönüşecek olan Yohiro, günler geçtikçe daha da kederlenir.

Bir gün hiç beklemediği bir anda Sakura yanında beliriverir. Ağacı kucaklar ve kendisinin de aynı hisleri beslediğini, yani onu sevdiğini söyler. Onun ölmesini istememektedir. Bu esnada, peri ortaya çıkar ve Sakura’ya Yohiro’nun insan olarak kalmasını ya da ağaç olan Yohiro’yla birleşmek isteyip istemediğini sorar.

Sakura etrafına bakınır ve savaşı hatırlar. Ve ağaç olan Yohiro’yla birlikte olmayı seçer. Nihayet sihir gerçekleşir. Her ikisi birleşir ve ağaç sonunda güzel kokmaya başlar. İşte o zamandan beri onların aşkı Japon tarlalarını, kırlarını parfüm gibi kokutuyor. Sakura efsanesi bize anlatıyor ki; bambaşka bir kişi içimizdeki en iyi kişiliği ortaya çıkarabilir.

Sen de benim içimdeki en iyi kişiliği ortaya çıkaran kişisin.

Hatırlarsın ki bana oradaki leri ben miyim? Diye sormuştun. Ben de sana benim kurtarıcım olduğunu söylemiştim. Ama hangisi oluğunu söylememiştim.

Galiba sen benim Sakura'msın.

Orda mısın?

Anonim2.x:
Hani anlaşmıştık

Sen bana bomba geliyor kendini hazırla diyecektin ben de ona göre kendimi hazırlayıp okuyacaktım >:(

Ichbintalhaa:
Pardon bzhzjznxjxjxknxzj

Kütüphane de görüşürüz. Sanırım ben seni göremeyeceğim sana oradan gülümsüyor olacağım.

Anonim2.x:
:)

<•> 
B

u arada olaylar gerçekten de hızlı ilerlemiyor, sonradan Talha'nın hızını anlayacaksınız.

Üfff bazen kitap yazarken sonlara doğru içine sıçtığımı düşünmeye başladım bu yüzden kitapları hemen final yapmak istiyorum veya çabuk sevgili yapmamayı.

Bu yüzden karakterlerim sürünüyor dndndjjdjdjdjd Kayra ve Deniz desen yazdığım en son bölüme kadar sevgili olamadılar :")

Ölüm Savar • Bl | Texting [Bitti]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin