8:"Büyük ihtimalle birisi tabanca ile vurdu"...

271 26 6
                                    

Evet arkadaşlar bu bölümü ikinci yazışım olacak. Bölümü yanlışlıkla sildim. Ağlıycam yağ!
*****"*****************
-Hooide'den tam gaz devam-

"Ne? Nasıl olur?" Ben bilgisayar uğraştı. "Babası iş için Japonya'ya gitmiş" sıkıntıdan ofladım. Bu adam işinden başka bir şey düşünmez mi? Ben yine uğraşmaya başladı. Kapattı. Yüzünden sinir okunuyordu.

"Ne oldu Ben?" Bize bakmadan konuştu. "Telefonu'na ulaştım". "Ne güzel işte?" Bize baktı. "Ulaştım ulaşmasına da telefonu çekmiyor." "Nasıl olur?" Diye sordu Masky. " Bir çok neden olabilir" dedi. "Mesala?" "Telefon çekmiyen bir yerde olabilir." Bu dediği mantıklı gelmişti. Ama bu kadar uzun dışarda duramazdı marketlerin kapanma zamanları da gelmişti.

-Almira'dan devam-

Mutfaktan aldığım su bardağı ile içeri geldim. "Selam,ne izliyorsunuz?" "Haber izliyoruz" yanlarına oturdum. Sunucu konuşmaya başladı.

"Merhaba sayın seyirciler bu gün sizlere karışık olan cinayeti dedektifler ve polislerden dinleyeceğiz" televizyona iki kişi geldi. "Merhaba,efendim bu cinayet sizce nasıl oldu?" "Büyük ihtimalle birisi tabanca ile vurdu. Diğer adam ise kaçmaya başladı. Onları öldüren adam büyük ihtimalle onada sıktı. Sonra ise kanıtları ortadan kaldırmaya başladılar." Mantıklıydı. Cesetler geldi. Sansürlemişlerdi. Adamın dediği olabileceğinin kanıtı olan uzaktaki adamdı. "Peki bu gurup yada çete kaç kişilik olabilir?" "Büyük ihtimalle burda üç kişilerdi. Kanıtları yok etmelerine rağmen bir kanıt bulabildik. Ayak izleri ve yere dökülmüş saçlar. Ayak izleri ne göre (burdan sonrası saçmalık olabilir. Fakat lakin ben cplerin ayak numaralarını bilecek değilim) birisi 40 numara diğeri 49 numara sonuncusu ise 39 numara"

Ayak numaralarını ne işe yarayacaksa,"Hey Bloody kalacağım oda nerede?" Clockwork atladı. "Ben seni götürürüm." Dedi kolumdan tuttu. Beni koridora çıkardı. Bir beyaz kapıda durduk. Ve içeri girdik. "Burda bekle ben hemen geliyorum." Odadan çıktı. Bende odaya bakınmaya başladım. İçeride siyah tonları çok kullanılmıştı.

Dolap vardı. İçini açtım. Yüz havlusu,havlu,şampuan,duş Jeli,sabun vardı. Dolabı kapattım. Yatağa oturdum.

Clockwork girdi. Kıyafetleri bana verdi. "Bir şey gerekirse odam karşıda" diyerek odadan çıktı. Kıyafetler şöyleydi;
T-shirt giri üstünde 'game over' yazıyordu. Alt eşortman altıydı. Siyah renkteydi. Üstüme hızlıca geçirdim. Yatağa uzandım.
•••

Yazar-chan daha yazardı fakat kitap biter diye korkuyor. Nasıl gidio kitap?

BYE?!

Düşman Kardeşler (ABİ KARDEŞ) /Devam Etmeyecek-/Where stories live. Discover now