21:Yara vardı içimizde...

178 11 10
                                    

-Yazar anlatımı-

"O iyi mi?" Diye sordu Tim. Gözleri şişmesini sadece maskesi gizliyordu. Ağlamaktan şişmiş gözleri ile yıkılmış bedeni ayakta zor duruyordu. Jeff kendini suçlamıştı az da olsa. Toby de üzülmüştü. Tim'in yanından bir dakika ayrılmıyordu. Onun yanında Nurse Ann ve Dr.Slimy vardı. Hastayı iyleştirmeye çalışıyorlardı. Onlarda onca saat ayakta kalmışlardı. Bu önemli biriydi. Bu Slenderman'in prøxy siydi.

Ona bir şey olsa ilk uvuz onlara vuracaktı sonra ya duvar ya da yer vuracaktı sonra onlara. Clockwork onun durumuna bakmaya gelmişti sadece. İlk Slenderman ondan şüpelenecekti. Bunu biliyordu,o yüzden buradan uzaklaştı. Diğer creepypasta lar ise bazıları umursamıyordu bile... Bazıları duymamıştı bile Brian'ın yaralandığını.

Tim Brian'nı seviyordu. Söylemeye korkuyordu sadece. Herkes onlar ile dalga geçer diye. Sadece korkuyordu. Bu sevgiden de üstündü korku. Her an herşeyi yaptıra bilen bir türdü korku.

Bu arada ise Almira'ı kendine gelince anladı. Onun gibi yaparsa onlardan farksız olacaktı. Eve koşarak gitti. Öyle böyle bir koşma değildi. Işınlandı resmen. Eve gelince hızlıca kapıyı çaldı. Açan Lara idi. Onun çekilmesini beklemeden girdi içeri. İçeri girince her yeri dağıttı. Vazolardan tut TV'ye kadar hepsi yerdeydi. Deliriyordu. Bunu biliyordu.
•••

Düşman Kardeşler (ABİ KARDEŞ) /Devam Etmeyecek-/Where stories live. Discover now