Nesuďte nás!

286 46 45
                                    

Tohle je pro všechny lidi. Už jsem bohužel narazila ta lidi, kteří nadávají a uráží potterheady. Oddělují nás jako kdybychom byli infekční. Ale proč? Oni jsou také fanoušci někoho nebo něčeho. Strašlivě mě to mrzí. Nedělám si z toho nic, ale štve mě to. Odsoudí nás dřív než nás poznají. Tím samozřejmě nemyslím všechny, naopak spíš jedince. Na Wattpad jsem narazila na knihu 20 důvodů proč je Percy Jakson lepší něž Harry Potter. Autorka má v popisu ať potterheadi hned vypadnou, protože nepotřebuje tam mít žádné debily. Já to prostě pochopila, že jsme pro ní de*ilové. Možná to tak není myšleno, ale rozhodně to tak vypadá. Proto prosím všechny NEpotterheady, aby nejdříve zvážili svá slova. No, ale oni řeknou "vždyť jste blázni!Věříte na něco, co není skutečné!"

Jasně, teď však musím něco říct na naší obhajobu. My věříme na kuzelný svět protože je podle našeho názoru lepší než realita. My jsme tam doma a vždycky budeme. Potterheadi jsou rodina. Je přeci jedno z jaké jsi koleje, jestli jsi na straně dobra či zla, jestli je tvá nejoblíbenější postava ten nebo ten. My se za tohle neodsuzujeme. Já v HP komunitě narazila na samé dobré lidi a věřím, že se mezi námi nikdo jiný není. Když vidím komentáře apd. kde někdo odsoudí potterheada, vždycky se za něj někdo postaví. A že to není jenom jeden člověk. Pak toho mudlu zaspamujeme tolika komentáři až ho to musí přimět se nad sebou zamyslet. Tyhle situace mě vždycky zahřejou u srdce, protože jsem hrdá na naší komunitu. Jsem hrdá, že jsem potterhead a nikdo mě za to nebude odsuzovat.

A jak už jsem psala výše, my se neodsuzujeme za koleje, ani nic podobného. Každý Potterhead je jiný, každý má své kouzlo. My si prostě vycházíme vstříc a rozumíme si. Všimli jste si někde, že by se potterheadi hádali? třeba kvůli shipům? já ne. Je snad samozřejmost, že řekneme svů názor, ale nikdo vás za něj neukamenuje. Já např. nesnáším shipy jako Snamione či Snarry, ale jsou tu i tací co je mají rádi a píšou o nich FF. Vidíte snad, že bych je tady hejtila? Ne. Naprosto je chápu. Mě zase chápou lidi, co nesnáší Dramione, který já miluju. Prostě a jednoduše- my jsme rodina. Jsme jako jeden.


Já se k tomu musela vyjádřit. Chci od vás slyšet váš názor. 

Tak se rozepište do komentářů a mějte se hezky. Žijte v Wizarding word.

Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now