Novinky

215 30 19
                                    

Cus záchranej autobus!

Ano- NOVINKY. Prostě to co jsem v nejbližší době zažila, jen je to moc krátký ta kapitolu.

1. Moje osmi roční sestřenka se poprvé podívala na HP! Oslava!! Jenže teď do nekonečna opakuje "Počkej,počkej,počkej, vypíchneš někomu oko! A navíc, říkáš to špatně. Je to LeviOsa a ne LeviosA" no a k tomu, když vejde do mého pokoje a uvidí něco se Snapem,  hend říká "To je ten zlej učitel". Jop- taky jí mám chuť zabít, ale chápu, že po prvním dílu jsem si to myslela taky. + samozřejmě, že já znám skoro všechny scény z paměti, už několikrát jsem před ní řekal "V mých hodinách nebude žádné mávání hůlkou ani žádná přihlouplá zaříkávadla" (Btw. Snape když vletí do třídy) takže se pokouší to z opakovat, ale při "V mých hodinách-" se zasekne.

2. Dneska (19.5.) mám narozky, takže dárečky a dort ve stylu HP. Všech dárků si mg ega cenim a dávám své potterheadské slovo, že se o ně budu krásně starat. Takže jsem dostala: Filmová kouzla, ilustrovanou Tajemnou komnatu, HP na Xbox, lego Hagridovu hájenku a nástupiště 9a3/4, Knížku o které jsem neměla zdání že existuje: Kouzelný svět Harryho Pottera a můj nejoblíbenější: Adventní kalendář 2019 Funko Pop! Je to mega super, protože já žádnou Funko nemám a moc jsem si ji přála. Zatím mám vyndáno pouze 15 postaviček. Madame Maxime, Karkarova, Minnie, Snape (100% cute), Filch, Fleur, Krum, Cho, Fred aGeorge, Padma a Parvati, Ginny (100% krásná), Rona a Harryho. Všechno v plesové edici.

Jako dortík jsem měla napodobeninu toho co přinesl Hagrid Harrymu (všichni víme- růžovej se zeleným písmem a chybama)

3. Zjistila jsem, že mé nej kámoška se nikdy nedodívala na celej díl HP (zaavadakedavrujeme si spolu?) a že i přes to je v Mrzimoru. Její nejoblíbenější moment je pusa s Cho! No chápete to? Nechci urazit přívržence tý čínský obludy.

+ bonus

4. Ihned se jděte zapojit do RPG mé HP sestřenky Andy_Viky_Lupin   

Jasný?!


Papa, užívejte si sluníčka a moc díky za 1,7K reads!!!!! A k tomu 311 hlasování. Jste božíí


Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now