"fantastická" zvířata 3

144 24 12
                                    

Cus záchranej autobus!

Všichni víme co se na rok 2021 chystá a taky víme co se pos*alo. V Listopadu (pro slováky:11)  už letošního roku měl do kin přijít další nejočekávanější pokračování Fantastických zvířat. Kvůli tomu blbému viru se všechno o rok posunulo, takže se ještě nezačalo natáčet. Všechno mělo být fajn, v téhle době už by mohlo být spousty lidí v kině a byli by načení z pokračování příběhu o Mlokovi, Credenceovi, mladém Brumbálovi a...a... Grindelwaldovi. A tady začíná bod zlomu. Před pár dni Johny Depp ohlásil na svém instagramu, že studia Warner Bross ho poprosila (asi si všichni dokážeme představit "prošení") aby odstoupil z pozice Gellerta Grindelwalda. On jim BOHUŽEL vyhověl a odstoupil. Takže.... kdo ho nahradí? Kdo bude nový Grindelwald? Musím říct, že jsem ztratila chuť se na nové FZ podívat, protože Grindelwald byl moji nejoblíbenější postavou a to kvůli jeho výstupu. Rovnou říkám a jsem přesvědčena, že to už nebude jako předešlé dva díly. Johny je nenahraditelný, proto jsem sama "zvědavá"  i jak dopadne nový Jack Sparrow v podání ŽENY. Ano. I z Pirátů z Karibiku odstoupil a nahradí ho herečka. Mojí noční můrou se stává, že i my budeme mít Gellertku. No vážně, dokážete si ho představit jinak a nebo v podání ženy?

KAMO! Však Johny se narodil pro tyhle role! Pro Grindelwalda, Jacka Sparrowa, Kloboučníka z Alenky, Willi Wonku,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KAMO! Však Johny se narodil pro tyhle role! Pro Grindelwalda, Jacka Sparrowa, Kloboučníka z Alenky, Willi Wonku,.....

Přiznám se, oplakala jsem to a zajímá mě, kdo bude novým nástupcem.

Jak jste se s tím poprali vy? Kdo by připadal v úvahu jako nový Gellert?


UPDATE

https://www.change.org/p/warner-brothers-have-warner-bros-keep-johnny-depp-in-the-fantastic-beast-franchise


Podepište tuhle petici. Můžeme ho vrátit zpět! Je to jednoduché - zadáte své jméno a příjmení a email. Na druhém kroku můžeme buď poslat peníze nebo sdílet. Měl by vám přijít potvrzovací e-mail.

máme šanci!

Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now