Chorvatsko a.k.a dovolená bez HP

146 27 9
                                    

Cus záchranej autobus!

Po delší době jsem tu zas s novou dávkou kapitol, které by měly vyjít do konce týdne.... ale znáte mě :D

Dnes bych ještě chtěla probrat mou dovolenou v Chorvatsku.

NIKDE NIC S HP!! no chápete to?! V každém krámu koukám a ono nic! Vůbec nic! Ale, když už jsem byla v koncích, byla jsem sama (jakože bez rodičů) na pláži a najednou někde v moři slyším: Expelliarmus! A já začala hledat dotyčného kouzelníka. Byli to 2 malí kluci na lehátkách ve vodě a křičeli po sobě tohle kouzlo XD tak to bych nebyla já, abych se nešla "nenápadně" projít po pláži až k nim. Tak si tam sednu na takový velký kámen a zakřičím na mě první kouzlo co mě napadlo. "avada kedavra" aneb Smrtijed se pozná XD a ti kluci jakože pohled: WTF?! Tý holce hrabe?.... no ten jeden kluk se začal rozhlížet kolem sebe jakože jestli to vážně bylo na ně XD no cítila jsem se trapně protože to asi byli Chorvatí, ale co už. Tak tohle byla moje jediná HP záchrana.

Další..... byli jsme se procházet do městečka cca 2 km od nás a já byla schopná celé ty 2 km vysvětlovat mámě co to jsou Nepromíjecí kletby, ze kterých jsem se dostala na Smrtijedy pak na mozkomory a nějakým kouzlem jsem se dostala až k Ronovi a Hermioně XDDDD  To bylo to nejlepší pokecání, i když mě poslouchala jenom na půl.

A teď mě asi zabijete.... ale já si sebou zapomněla vzít hůlku! *crying emoji*


No tak to by mohlo být všechno....

užívejte sluníčka a prázdnin, které stejně za chvíli zkončí... jak se těšíte do Mudl. školy? No my budeme mít Chemii takže teď se ukáže moje nadání na lekvary XD


Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now