Narozky II

206 34 14
                                    

Cus záchranej autobus!

Dneska (5.6.) má naroooozkyyyy ten nejúžasnější, nejhezčí, nejroztomilejší, nejjablkovější,... no prostě náš Draco Malfoy!

Darco se narodil 5. června Narcisse a Luciusovi Malfoyovým. Od malička byl rozmazlován a žil si jako princ. V 11. letech nastoupil do Bradavic společně s Harrym Potterem. Od prvního ročníku byl s Harrym za špatně, protože nepřijal jeho ruku. Jeho kamarády se stali Blaise Zabini a Theodor Nott. Jako bodyguardy měl Crabbeho a Goyla a otravnou Pansy Parkinsovou. V šestém ročníku se kvůli otcovo neschopnosti na Ministerstvu kouzel musel stát smrtijedem a hned dostal nelehký úkol, zabít Albuse Brumbála, jinak Vy-Víte-kdo by zabil jeho i jeho rodinu. Takový tlak nezvládal a proto často brečel. (Tady jsem si vzpoměla na písničku "Princess doesn't cry" a úplně si živě představila Luciuse jako stojí na brečícím Dracem, který je opřený o umyvadla a Lucius mu nadává jako "Malfoy doesn't cry!")

Úkol za něj udělal Severus Snape a Draco byl přinucen odejít ze školy a být se Smrtijedy při obléhání Bradavic. Víme (dá se zjistit) že Draco nikdy nikoho přímo nezabil. Nikdy nevyslovil "Avada Kedavra".

Podle určitých zdrojů si Draco i se spolužáky (Harry, Ron, Hermiona,....) dodělal sedmý ročník Bradavic. Po škole si vzal Astorii Greengrassovou a měl s ní syna Scorpiuse. Údajně se stal uznávaným Lékouzelníkem.

Podívejte se na tuhle vymazanou scénu z Relikvií smrti II. já mám chuť jít zapálit Warner Bross.



PS: dneska má narozeniny i naše @malfoyova_segra takže Sierro, všechno nejlepší!



Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now