ŽIJU!

174 25 5
                                    

Cus záchranej autobus!

Ano, já i tahle kniha žijeme, jen jsem zatím neměla čas.....

ALE!  to neznamená, že se mi nic nestalo!

Třeba na příměstkém táboře a našla jsem tam Potterheadku z Havraspáru! a jednoho kluka co sice není potterhead, ale prostě tak trochu zná HP. Třeba zrovna s ním ... ehm... vždycky si sebereme klacky a kouzlíme XD třeba jsme běhali po parku ještě s jednou kamarádkou a křičeli: "I killed Sirius Black! I killed Sirius Black!" level Belly hláskem. Vychovatelka (nebo jak to nazvat) je z nás na prášky.

Měli jsme tam svoji partičku, ve které byl strašný Mudla. Ale uplně ukázkový mudla. První den: "Já nejsem Mudl! Já jsem šmudl!" aaa jo. Pak ji donutily koukat na HP od 1. A když si pouštěly 2. Tak řekla: "Oni chtěli zavřít Brumbála protože chtěl ukrást Kámem mudrců" prostě když v TK odváděli Hagrida do Azkabanu, tak ho
1. Nazvala Brumbálem
2. Chtěl ukrást kámen
3. Smíchala oba díly dohromady!

Pak snad nikdo neuměl říct "Avada Kedavra" protože všichni jenom "Avada Kedabra"

Tu samou holčinu Mudlu jsme donutily udělat test na kolej (původně jsme se hádaly s Potterheadkou jestli patří do Zmijozelu nebo Mrzimoru) na prvním testu ji vyšel Havraspár, což jsme všichni zamítly,  na druhém Nebelvír, což jsme taky zamítly a nakonec jsme prostě rozhodly že je to Mrzimor.

P.S. pokud si vzpomenu, tak napíšu víc

Nebo!

Moje sestřenky.... XD
Prostě starší sestřenka (dále už je  ses.1 a ses.2.) se mnou chtěla dělat Dramione,  i když nemá páru co to je. A zároveň ses.2 si chce hrát na Brumbála a furt chodí s vycházkovou holý. Proto na nás začala křičet že máme tančit, tak jsme začaly tančit a ses. 1 co hrála Draca (já Herm) se mnou začala skákat.

prostě..........

chtěla jsem vám oznámit že jsem přežila Koronu (zatím) a že přes prázdniny nebudu moc aktivní, protože, znáte to... slunce svítí, voní kvítí.... ne Blacková, nebudeš básník.

No....

Mějte se krásně a skládejte básně!

Lexi v pozadí: TY NE CASS!

Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now