Dear Sirius

220 34 39
                                    

Možná to spousty z vás neví, ale dnes (18.6.) má výročí smrti náš milovaný, nejjúžasnější Sirius Black.

*minuta ticha s pozvedlími hůlkami*

Sirius Orion Black se narodil 3.11. 1959 Orionovi a Walburgce do šlechetného a čistokrevného rodu Blacků. Má mladšího bratra Reguluse. V 11 letech nastoupil jako každé kouzelnické dítě do Bradavic, kde byl, k údivu všem, zařazen do Nebelvírské koleje. Celý jeho rodokmen chodil do Zmijozelu, takže to bylo pro jeho rodiče (Walburgu spíš) velikým sklamáním. Sirius si zde našel ty nejlepší přátele na život a na smrt. James Pottera, Remuse Lupina a Petera Pettigrewa. Dohromady Pobertové a stvořili spolu Pobertův plánek. Sirius hrdě prohlašoval že je Nebelvír a nesnáší svou rodinu. Za to ho jeho matka mučila cruciem. V 16 letech opustil dům a po úplném dokončení školy, kdy si jeho kamarád James vzal Lili Evansovou, se stal kmotrem jejich syna Harryho. Když se dozvěděl, že Lili a Jamese zabil Voldemort a tomu to vyzradil Peter ihned se za ním vydal a pokusil se ho napadnout. Peter však velmi maskovaně unikl a Siriuse neprávem zavřeli do Azkabanu, kde strávil 11 let. Uprchl díky svému zvěromágství kdy se proměnil na velkého černého psa.

Dál už to všichni známe.

Vydal se zachránit Harryho na Ministerstvo kouzel, ale tam ho zabila jeho sestřenice Bellatrix vražednou kletbou.

ZAJÍMAVOSTI

Jeho bubák by měl podobu jeho matky co ho mučí.

Je to bratranec Narcissy, Andromedy a Bellatrix. Tudíš je příbuzný s Nymfadorou, Dracem, Teddym a Remusem. (Nymf. je dcera jeho sestřenice Andromedy a vzala si Remuse se kterým měla Teddyho)

Jako zvěromág se mění na Černého psa. Jeho jméno Sirius podle 'psí' hvězdy.

Má jednu dceru - mě XD

Podle všech fan fikcí byl Cassanova - střídal holky jako ponožky.

Mě se to k němu hodí, přece jenom každý poberta měl svou 'vlastnost' . James a jeho posedlost Lily, Remus a jeho 'malý chlupatý problém', Peter a jeho zájem o jídlo.

Teď mě když tak opravte, ale říká se, že chodil s Marlene (teď jako nechápu. On střídal holky jako ponožky, ale stejně je spojovanej s jednou holkou. vysvětlete mi to dík)

Když Bella vyslovila tu hroznou kletbu, Siriusovi poslední myšlenky během jedné sekundy byly: Už jdu dvanácteráku

No každopádně všichni teď pozvedneme své hůlky za nejlepšího kmotra co mohl existovat /*

No každopádně všichni teď pozvedneme své hůlky za nejlepšího kmotra co mohl existovat /*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 

"Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným."

~ Sirius Black

"Nice one James"

/*

Ze života PotterhlavyWhere stories live. Discover now