66. Kapitola

1.9K 239 115
                                    

Chlapce vzbudil křik, ozývající se v jejich blízkosti, což byla věc, která je donutila vylézt ze stanu.

Jako první uviděli pouze Jimina, jak drží větvičku, ale když se odněkud vynořil Hoseok a začal být opět pronásledován Jiminem, tak všichni pochopili.

Na větvičce měl menšího pavouka, kterého našel ve stanu a probudil s ním Hoseoka, kterého poté honil různě po louce. 

„Tak hluční, tak hluční!" křičel nevyspale Yoongi, když ho probudili. Vzal si na sebe boty a rozespale se rozešel k těm dvěma, kteří se zastavili uprostřed louky. „Nechte mě spát!"

Chlapci začali utíkat před hrozivým Yoongim, který se rozeběhl.

„Yoongi běhá... a po ránu?" divil se Namjoon, když mírně pootevřenýma očima sledoval dění na louce. 

Nakonec se ti tři unavili kousek od stanů a s dohodnutým mírem došli ke stanům, aby se napili vody. Yoongi vzal nenápadně lahev čisté vody a vylil ji na Hoseoka s Jiminem, kteří se mírumilovně hledali pití. 

„Yoongi! Neplýtvej vodou!" okřikl ho Jin a Yoongi se zamračil. Podíval se na něj bez výrazu a chystal se ho také polít vodou, ale Jin ihned natáhl ruce, aby ho uklidnil. „Klid, Yoongi. Nechci být politej."

„Tak neser," zamrmlal Yoongi a povzdechl si, když už věděl, že neusne. „Za to můžete vy!" křikl na Hoseoka s Jiminem, kteří se jen zasmáli a pokrčili rameny. 

Jungkook s Taehyungem mezitím zkontrolovali materiál na oheň a zjistili, že budou muset do lesa pro další dříví. 

Nakonec se tedy rozešli jen oni dva, protože Jin s Namjoonem chtěli něco nafotit, Yoongi odpočíval na svém lehátku a Hoseok s Jiminem se někam vypařili. 

„Ten včerejšek," začal Taehyung s červenými tvářemi, „uh- no, děkuju."

„Neděkuj... je to divný," zasmál se Jungkook a podíval se na něj. Přišel k němu a vtiskl mu na rty polibek. „Udělal jsem to rád."

Chvíli se na sebe jen dívali, než Taehyung všechno dříví pustil a přitáhl si mladšího do polibku. Jungkook ho natiskl na větší strom a s úsměvem se do polibku zapojil. 

„Sex v lese není dobrý nápad. Budete mít klíště buď na prdeli, anebo hůř na-"

„Kurva, co?!" vyjekl Taehyung a odtáhl se od Jungkooka. Podíval se na Jina, který v ruce držel menší foťák a fotil si kousek od nich lesní cestičku. 

„Říkám. Klíšťata jsou všude a aby se ti přichytilo třeba na penis, bych opravdu nechtěl," zopakoval to a oba dva chlapci zčervenali.

„My jsme- uh... my jsme nechtěli-"

„A včera jste v tom stanu taky nic nedělali?" přerušil ho opět a ušklíbl se. „Nejsem si jistý, pokud to bylo ono, protože v tu dobu se Hoseok dusil a vydával opravdu divný zvuky, ale pokud zjistím, že jste mi tam vy parchanti sexovali, tak-"

„Ne, hyung! Nic jsme tam kurva nedělali!" vyjekl Jungkook, ohnul se pro dříví, které Taehyung upustil a začal ho sbírat. „A přestaň fotit, co kdyby někdo sral za stromem?!"

„Málem jsem vyfotil Hoseoka, když šel na záchod," zasmál se Jin, „ale je to jeho chyba. Nemá mi vlézt do záběru."











„Kousek odtud je jezero, tak bychom tam mohli zajít," navrhl Hoseok, když dojedl. Všichni ostatní přikývli. 

„Proč ne, ale poneseš mi lehátko," řekl Yoongi a Hoseok se zamračil.

„Proč bych měl?"

„Protožes mě vzbudil. Jimin ho ponese nazpátek."

Chlapci začali protestovat, že to není fér, ale Yoongi neustoupil. 

Nakonec všichni dojedli, vzali si něco menšího k snědku na cestu, samozřejmě ručníky a vše, co je potřebné. Hoseok je navigoval, ale jelikož už tu nebyl nějakou dobu, tak zabloudili nejméně dvakrát. 

Naštěstí se dostali v pořádku k jezeru, kde si našli místo na deky a Yoongi pro své lehátko. Jako první ve vodě byl Jimin a to jenom z toho důvodu, že ho tam Taehyung strčil. 

„Hej! Proč-"

Jimin to nedořekl, jelikož Jungkook strčil zase Taehyunga do vody. Potom za ním skočil, aby ho někdo další nemohl proti jeho vůli strčit a přitiskl se staršího tělo. 

„To je ledový," zacvakal zuby Jungkook a Taehyung se zasmál. Objal mladšího kolem pasu a s menším upozorněním ho potopil pod vodu. Tam ho mladší chytil za nohu a díky kluzkému povrchu už ani Taehyung nebyl ten, co stál pevně. 

„Kufr!" křikl Hoseok, než se rozeběhl a skočil co nejdál do jezera. Jin se smál do té doby, než ho Namjoon vzal do náruče jako nevěstu a šel do vody.

„Ne, Joone, kurva. Je to studený, já tam nechci!" protestoval, ale jako by ho neslyšel. Namjoon s ním došel do vody, kde ho Jin nenávistně pocákal vodou, jenže...

... ty kapičky vody dosáhly až na Yoongiho, který si tam upravoval lehátko. 

„Tys na mě cáknul?" ozval se Yoongi a Jin zakroutil hlavou. „Ale jo, cáknul... nelži."

A v tu dobu se do vody opatrně přiřítil i Yoongi, aby dal Jinovi lekci za to, že ho pocákal. 

----

uwu 2 kapitolky ^^ 

Prozatím to bude asi vše, musím poklidit doma, takže!

Přeji krásné pondělí! ^^

Locker Boy - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang