Bir✨

2.1K 41 6
                                    

Multiye Sinan'ı koyduk.İyi okumalar💖

Evet yine ortalığı karıştırmıştık ve bu sefer ailelerimiz ceza olarak bizi başka okula alacaklardı. Galiba bunu hak etmiştik. Bu arada ben Derin bunlar da en yakın arkadaşlarım ve cezayı hak etmemde suç ortaklarım Ece, Helin ve Nil. Yarın yeni bir okula başlayacaktık ve çok heyecanlıydık. Heyecanımızı geçirmenin ya da etkisiz hale getirebilmenin tek yolu heyecanım dirense de uyumaktı.

Sabah hızlı bi şekilde hazırlandım. Formamız siyah bir üst ve pötikareli kırmızı bir etekti eh işte idare eder, altına dizlerime kadar gelen siyah çoraplarımı giydim saçlarıma pek bi şey yapmama gerek yoktu zaten doğal dalgalılarda. Bugün kızlarla beraber gitmek istediğimiz için 8 yıllık şoförümüz Süleyman amca bizi bırakıcaktı.
ECE
Sabah alarmımın sinir bozucu sesiyle uyandım. Derinle beraber gidecektik okula o yüzden geç kalmamalıydım. Hızlıca mısır gevreğimden biraz yiyip kahvaltıyı onunla geçiştirdim. Hemen lavaboya koşup elimi yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladım. Saçımı yapmakla hiç uğraşamazdım saçlarım hafif dalgalı zaten yüzümü yıkadığıma şükretsinler.

Hemen üstümü giyindim , okulun sweatshirtü altına pötikareli kırmızı etek bileğin üstünde çoraplarım altına vanslarım ve zoraki bileğime taktığım pandora bilekliğim bu bilekli benim için çok kıymetliydi çünkü her özel günde ailem bana bi charm hediye ediyordu ve gerçekten ağır olduğunu söyleyebilirim. İçinde sadece cüzdanım olan yerdeki çantamı ve telefonumu alıp merdivenlerden koşarak indim hatta az daha düşüyordum son anda tutunabildim neyse ki ama telefonuma bakınca keşke düşseydim dedim çünkü tonlarca mesaj ve cevapsız arama vardı ve buluşmamız gereken saatin de baya zaman geçmişti kapıya koşarken annemle kardeşime görüşürüzz diyip öpücük attım kardeşim oturduğu yerde uyuyodu ama o da karşılığında öpücüğümsü bi şey attı .
Araba kapıdaydı Derin de içinde sinirli sinirli bakıyodu ona biraz tatlılık yapıp dövülmekten kurtuldum Nil ve Helin'i de alıp okula geçtik.
DERİN
Arabadan havalı bi şekilde indik, buna inandınız mı tabii ki beceremedik ama en azından rezil olacak bir şey de yapmamıştık bu da bir şey. Aramızda en şıpsevdi Nil'di bakalım bu okulda kaç tane crushı olacaktı.

İlk olarak sınıfımızı öğrenmek için müdürdün odasına gidecektik , yolda bir kaç tatlı çocukla göz göze gelmiş olabilirim okul hiç de fena durmuyordu yakışıklılık yüzdesi gayet iyiydi. Müdürün odasında en şirin kız moodumuzda girdik sınıfımızı öğrendik, 11/C . Müdür sınıfımızı söyledikten sonra sınıfımıza kadar eşlik ederken kısaca da okulu tanıtı. Sınıfın önüne geldik ay çok heyecanlı kapıyı açıyor açıyor açtı.İlk olarak Helin klasik cool girl moodunda giriş yaptı.Nil her zamanki salaklığını konuşturdu şaşırtıcı bir şekilde Ece ve ben gayet düzgün girmiştik.Müdür sınıfa bizi tanıtırken şöyle bir sınıfı süzdüm o sırada iyi diyebileceğim bir çocukla göz göze geldik ehehe yazdım seni.Kendimizi tanıtıp arkadaki iki sıraya oturduk.Nil ve Helin en arkaya biz de onların önüne oturduk.
ECE
Yerlerimize oturduktan sonra sırayla bir herkesi süzdüm tabi bu arada komik bakışmalar yaşandı.Sınıf genel olarak iyiydi hatta erkekler ortalamanın baya üzerindeydi fakat bana göre biri yoktu üzücü bir durum.
   
Kızlar ne yapıyor diye döndüm o sırada Helin sinirli bir şekilde yan sıradaki çocuğa bakıyordu.
Ece:Ne oldu neden öyle bakıyorsun?
Helin:İnanamıyorum ya!Bu çocuk Emir.Aynı okulda olduğumuzu biliyordum ama aynı sınıf mı şaka mı bu?
Şimdi anlamıştım ne olduğunu Emir Helinin komşusuydu Helin kendini bildi bileli Emir ve ailesiyle düşmanlardı geçmişte anneleri arasında çıkan saçma bir kavga yüzündendi.O sırada Emir'e baktım o da aynı şekilde Helin gibi çok sinirliydi.Bu görüntü karşısında kendimi tutamadım ve kahkahalar ile gülmeye başladım kızlar da bana katıldı.Tabi hoca bize dönüp uyarıcı bir bakış atana kadar ondan özür dileyip derse döndük.Teneffüs zili çalmıştı neredeyse sınıftaki herkes yanımıza gelip bizimle tanışmıştı Emir ve arkadaşları Kuzey ve Atakan hariç.Onun dışında sınıftaki herkesle gayet iyi anlaşacak gibi duruyorduk.
•DERİN
Derse girdik.O sırada adının Sinan olduğunu öğrendiğim hani şu sınıfa ilk girdiğimizde göz göze geldiğimiz çocukla tekrar bir bakışma yaşadık biraz sinir olmuştum neden bana bakıyordu ki.Teneffüs zili çaldı şükür ders bitmişti aşırı sıkılmıştım.
  
Tam kızlara ne yapalım diye dönmüştüm ki Sinan bana doğru geliyordu.

Sinan:Selam tanışamadık ben Sinan okula hoşgeldin.
Derin:Merhaba e işte ben de Derin memnun oldum.
Sinan:Sana okulu gezdirmemiş ister misin?
Derin: (Üf şimdi ne desem nasıl reddedebilirim ki en iyisi evet demek ama ya kızlar bana kızarsa ay çocuk cevap bekliyor acele et.)
Olur.
Sinan:Hadi gel ilk kattan başlayalım.

Sinan'la birlikte okulu gezerken sohbet ettik ve ona karşı boşuna ön yargılı davrandığımı fark ettim gayet iyi çocuktu anlaşmışa benziyorduk Sinan okulun basket takımındaymış zaten fiziğinden anlamam gerekirdi yakışıklı bir çocuktu.Zil çaldı ve sınıfa döndük kızlar bana imalı bakışlar atıyordu.

Derin:Teşekkür ederim Sinan sana da zahmet oldu.
Sinan:Rica ederim size eşlik etmek benim için zevkti.
Sinan'a gülümseyip yerime geçtim.Kızlarla döndüm:
Derin:Ne,ne bakıyorsunuz öyle.
Nil:Bir de bana laf ederdiniz Derin daha hızlı çıktı.
Helin:Aynen be.
Derin:Üff saçmalamayın.
Ece:Derincim yemedik ama ders başlıyor diye burda bu konuyu kapatıyorum zaten bu son ders çıkışta bana gideriz biz de kalırız olur mu?
Hep bir ağızdan Ece'yi onayladık.Ders sırasında bir kez Sinan'la göz göze gelmiş olabiliriz eheh.Ders bitti ve Ecelere gitmek için arabaya bindik.
.
.
.
.
İlk bölümümüz bu kadar umarım beğenmiştirsiniz o zaman sorulara geçelim?
-Şu anlık favori karakteriniz kim?
-Sinan hakkında ne düşünüyorsunuz?
Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın takipte kalın🤍🤍🤍🤍

CezaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant