Yirmi Yedi✨

331 15 20
                                    

•DERİN

Ece bana bakıp sırıtarak anlatmaya başladı.Olabildiğince dinlememeye çalışıyordum ama olmuyordu.Kör bir kadınla alakalı korkunç bir hikaye anlatıyordu.Küçükken ailecek kör kadınlı bir korku filmi izlemiştik ve o zamandan bu zamana kadar kör kadınlardan aşırı korkuyorum.

Biliyorum çok saçma ama bende aşırı korkak biriyim.Ece hikayesinin gidişatına göre sesini alçaltıp yükseltiyordu arkadan da Efe ona efektler yapıyordu.Ece'nin anlattığı şeyi gözümde canlandırmamaya çalışsam da canlanıyordu ve çok korkuyordum.

Bir anda arkamdan biri "BÖÖÖ"diye bağırdı.Çığlık atıp yerimden zıpladım.Bunu yapan tabi Emir'den başkası değildi.Ona dönüp "sen sen sa lak mısın?"diye sordum korkudan kekelemiştim.Emir "Bu kadar korkacağını düşünememiştim"dedi.Ona bir şey demedim küşmüştüm işte ona ve hala korkuyordum.

Efe ayağa kalkıp oturmaya mı geldik diyip aşırı bi kahkahadan sonra hadi şarkı açın dedi.O da çok içenlerdendi. "Emir hadi şey aç."diyip duraksadı.Adı neydi o şarkının ya diyip boş şişeyi çok ilginç bi şeymiş gibi incelemeye başladı Ece melodisi nasıldı diye sordu Efe ne dediğini çoktan unutmuştu neyi diye boş boş bakarken Ece de ondan farklı değildi hemen gizlice fotoğrafını çektim Ece ile dalga geçmek için baya iyi fırsattı stickerını yapar sürekli atıp sinir ederdim. Fotoğraf çektiğimi anladığı gibi ayağa kalkmaya çalıştı ama fazla kaçırmış oldupu için ilk adımda yere yapışıyordu Efe tutmasaydı, kolundan çekerek tekrar minderine oturttu Ece "başım çatlıyor nerden getirdin bunu Emir ya"diye sızlanarak Efe'nin dizine yattı Efe bu durumdan oldukça memnun bi şekilde Ece'nin saçıyla oynarken bi yandan da şarkı mırıldanıyordu ama bana uzak kaldığı için pek duyamadım.

Tam ortam sessizleşmişti ve sonunda normale döndüler diye düşünecektim ki Emir bağırıp "Ben prensesim siz de benim kölelerimsiniz hemen bana itaat edin etmeyene idam!"

Nil ve Atakan hemen Emir'in yanına sıraya dizildiler.Emir"Prensesiniz için kim canını vermek ister?"diye sordu.Sonra devam etti "O kişi hemen şu ateşe kendini atsın.Salak Nil aralarında en çok alkol alandı Emir'in dediğini hiç sorgulamadan ateşe yürümeye başladı.

Atakan Nil'i çekip "Sarışın sence de alkol için çok salaklaşmadın mı gel yanıma otur."diyip ona sarıldı.Yoksa Nil her an ateşe gidebilirdi.Diğerleri de yerlerine geçti.

Atakan hadi devam edelim diyip anlatmaya başladı.Acaba gece nasıl uyuyacaktım Helin böyle şeylerden hiç korkmazdı ve uykusu varsa her şeyi boşverip uyurdu.Atakan bi anda yükselince korkup yanımda olan Kuzey'e sarıldım.

Gerizekalı Emir bir anda ayağa kalkıp salak salak hareketler yapmaya çalıştı Atakan'ın anlattığı yaratığı canlandırmaya çalışıyordu gözleriyle tuhaf tuhaf şeyler yapıyordu çok korkunçtu alkolün de etkisiyle iyice delirmişti.

Kuzey bu halime acımış olacak ki "Hadi artık yatalım bu kadar korku hikayesi yeter"dedi.Ona "Salak şimdi mi diyesin geldi neden önceden demedin korkudan uyuyamam ki ben şimdi."dedim.O da "Derin tamam bak uyursun benim şu an çok uykum var hadi çadırlamıza geçelim."dedi.

Anlayacağınız beni hiç takmamıştı.Helin ile birlikte çadırımıza geçtik.Uyku tulumumu açıp içine girdim. "Helin uykun var mıı bak hemen uyuma tamam mı?"Helin beni hiç takmayarak "Derin valla çok uykum var hadi kapat gözünün uyursun." "Oha nasıl iyi yöntem göz kapanınca uyunuyormuş Helin Başkan be" "Sus Derin."

Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım.Bir süre geçti ama dışarıdan gelen haşırtı sesleri aşırı korkutuyordu sanki o korku hikayesindeki kör kadının ruhu gelecek gibi hissediyordum.Helin'e baktığımda çoktan uyumuştu.

CezaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin